- Subiect Autor
Informații OOC
1 Nume sau Prenume:Alex
2 ID 6698
3 Vârsta 15
4 Primele 5 cifre din CNP 50812
5 Orele jucate 1
6 Descriere personală: Sunt un baiat linistit cu simtul umorului,îmi place sa joc fiveM,fortinite .Și sa ies afara cu prieteni.Ma distrez simt foarte bine pe acest sv și îmi doresc sa fiu acceptat
7 Motiv pentru a te alătura: Îmi doresc foarte mult sa fac parte din departamentul poliție șoarece îmi place sa fiu drept
8 Experiența pe FiveM in jur de 2 ani
9 Experiența in Rp eu zic ca ma descurc foarte bine
10 Constienta Reguli și Ordini(confirm ca înțeleg nerespectarea regulilor și ordini superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare) Da
Informatii IC
1 Nume Vicolinho
2 Prenume Alexandru
3 Codul numeric personal 6698
4 Vechimea mea in oraș de când s au redeschis porțile orașului
5 Școlarizare am luat bacul
6 Joburi anterioare nu am mai avut
7 Job curent nu am
8 Descriere personală: De min visul meu a fost sa devin polițist deoarece pe tata l au luat cămătari când aveam 5 ani,și nu am mai auzit de el pana acum ( am 25 ani).Asa ca aceasta este misiunea mea in viața, de a face dreptate
9 Motiv pentru care crezi ca ești potrivit pentru poliție Deoarece știu sa ma comport și știu sa conduc foarte bine
10 Enumera 5 calități forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul poliției romane
1 sunt calm
2 atent
3 am bun simt
4 un limbaj puternic dezvoltat
5 atletic
1 Nume sau Prenume:Alex
2 ID 6698
3 Vârsta 15
4 Primele 5 cifre din CNP 50812
5 Orele jucate 1
6 Descriere personală: Sunt un baiat linistit cu simtul umorului,îmi place sa joc fiveM,fortinite .Și sa ies afara cu prieteni.Ma distrez simt foarte bine pe acest sv și îmi doresc sa fiu acceptat
7 Motiv pentru a te alătura: Îmi doresc foarte mult sa fac parte din departamentul poliție șoarece îmi place sa fiu drept
8 Experiența pe FiveM in jur de 2 ani
9 Experiența in Rp eu zic ca ma descurc foarte bine
10 Constienta Reguli și Ordini(confirm ca înțeleg nerespectarea regulilor și ordini superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare) Da
Informatii IC
1 Nume Vicolinho
2 Prenume Alexandru
3 Codul numeric personal 6698
4 Vechimea mea in oraș de când s au redeschis porțile orașului
5 Școlarizare am luat bacul
6 Joburi anterioare nu am mai avut
7 Job curent nu am
8 Descriere personală: De min visul meu a fost sa devin polițist deoarece pe tata l au luat cămătari când aveam 5 ani,și nu am mai auzit de el pana acum ( am 25 ani).Asa ca aceasta este misiunea mea in viața, de a face dreptate
9 Motiv pentru care crezi ca ești potrivit pentru poliție Deoarece știu sa ma comport și știu sa conduc foarte bine
10 Enumera 5 calități forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul poliției romane
1 sunt calm
2 atent
3 am bun simt
4 un limbaj puternic dezvoltat
5 atletic