Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
1.Numele sau Porecla:George
2.ID In-Game:1837
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50908
5.Orele Jucate pe Server:2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numec George crescut de mic la cartier prin ghetouri sunt periculos
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sunt un mare expert cand vine vorba de tras sau urmarit persoane si mia placut de mic sa fiu politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Georgica
2.Prenumele (Personaj):Beleaua
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1837
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 luni
5.Scolarizare (Personaj):10/10
6.Joburi Anterioare (Personaj):Nu am niciun job anterior
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Georgica Beleaua si de mic miam dorit sa fiu politist ca si tatl meu a fost
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Ca sa protejeze comunitatea, sa faca orasul in care locuieste un loc mai bun, mai sigur
10.Diferențiere față de Alți Candidați: diferenta e ca sunt un politist foarte bun si pot face orasul in care locuiesc mai sigur
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț sa aiba rabdare imunitate rezistenta atentionarea colegilor cand sunt jafuri dirijarea cirulatiei
iei Romane?:

New member
Claudiu
1569
28
15 ore
Sunt un tip ok cooperez bine cu echipa
Îmi place sportul practic k1
Motivul este ca vreu sa încerc și alte joburi și cred ca acest job mi-se potrivește !
1 an
Nu am nici un job în momentul de față

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus