- Subiect Autor
odel Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Poreclaeli
2.ID In-Game:2079
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server:4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un tip calm,nu fac misto atunci cand nu e nevoie.Imi plac mult masinile si sporturile.In weekend merg mereu la munte si ma inteleg bine cu multa lume.Sunt dintr un orasel mic de langa timisoara si nu sunt genul de om care sa aibe arogante si sa se creada cine nu este.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:tot 4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Mendila
2.Prenumele (Personaj):Gustavo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2079
4.Vechimea în Oraș (Personaj):de cand s-a construit
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gustavo Mendila si am 23 de ani,am absolut academia de politie si vreau sa devin un politist model in acest oras.Imi place sa imi vad de treaba mea,sa stau cu mai multe persoane si sa ajut cu tot ce pot.Sunt calm,ascultator si nu comentez.Imi place sa imi fac treaba asa cum trebuie si sa nu fiu corupt.Vreau sa ajut acest oras in a deveni unul mai sigur pentru cetateni.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred ca sunt potrivit deoarece lucrez bine in echipa si imi ascult superiorii
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt ascultator si nu comentez.Imi vad de treaba mea si fac totul asa cum trebe.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt calm,ma dedic mult in ceea ce fac,imi place sa lucrez in echipa,sunt ascultator si intelegator
Informații OOC:
1.Numele sau Poreclaeli
2.ID In-Game:2079
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server:4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un tip calm,nu fac misto atunci cand nu e nevoie.Imi plac mult masinile si sporturile.In weekend merg mereu la munte si ma inteleg bine cu multa lume.Sunt dintr un orasel mic de langa timisoara si nu sunt genul de om care sa aibe arogante si sa se creada cine nu este.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:tot 4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Mendila
2.Prenumele (Personaj):Gustavo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2079
4.Vechimea în Oraș (Personaj):de cand s-a construit
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gustavo Mendila si am 23 de ani,am absolut academia de politie si vreau sa devin un politist model in acest oras.Imi place sa imi vad de treaba mea,sa stau cu mai multe persoane si sa ajut cu tot ce pot.Sunt calm,ascultator si nu comentez.Imi place sa imi fac treaba asa cum trebuie si sa nu fiu corupt.Vreau sa ajut acest oras in a deveni unul mai sigur pentru cetateni.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred ca sunt potrivit deoarece lucrez bine in echipa si imi ascult superiorii
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt ascultator si nu comentez.Imi vad de treaba mea si fac totul asa cum trebe.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt calm,ma dedic mult in ceea ce fac,imi place sa lucrez in echipa,sunt ascultator si intelegator