- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: zaic
2.ID In-Game: 901
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50805
5.Orele Jucate pe Server: 10
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Optimist și plin de energie, sunt un tânăr pasionat de explorare și învățare. Cu un simț al umorului bine conturat și o atitudine deschisă, apreciez conexiunile autentice și momentele de împărtășire. Îmi canalizez creativitatea în diverse activități și caut mereu oportunități de creștere personală.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieoresc să mă alătur Departamentului de Poliție pentru a contribui la asigurarea siguranței comunității și pentru a servi cu integritate și devotament. Motivele mele includ pasiunea pentru justiție, abilitățile de comunicare și dorința de a aduce schimbări pozitive în societatea în care trăiesc.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da , constientizez acest lucru
Informații IC:
1.Numele (Personaj): trebuie sa schimb buletin
2.Prenumele (Personaj):
trebuie sa schimb buletin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 901
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an cred
5.Scolarizare (Personaj): studii superioare
6.Joburi Anterioare (Personaj): nu am avut alte job uri antrerioare pentru ca abia ce am terminat academia de politie!
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Dedicat protejării comunității, sunt un viitor polițist pasionat de justiție și siguranță publică. Cu o abordare empatică și rezilientă, vizez construirea unui mediu sigur pentru toți. Determinat să aduc schimbări pozitive, mă angajez să servesc și să apăr cu integritate și devotament.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider că sunt potrivit pentru Poliție datorită angajamentului meu față de siguranța comunității. Am abilități solide de comunicare și empatie, iar dorința mea de a asigura justiție și ordine mă motivează să servesc cu devotament. Sunt rezilient, dedicat și pregătit să contribui activ la crearea unui mediu sigur și echitabil.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: consider ca toti suntem egali.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: zaic
2.ID In-Game: 901
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50805
5.Orele Jucate pe Server: 10
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Optimist și plin de energie, sunt un tânăr pasionat de explorare și învățare. Cu un simț al umorului bine conturat și o atitudine deschisă, apreciez conexiunile autentice și momentele de împărtășire. Îmi canalizez creativitatea în diverse activități și caut mereu oportunități de creștere personală.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieoresc să mă alătur Departamentului de Poliție pentru a contribui la asigurarea siguranței comunității și pentru a servi cu integritate și devotament. Motivele mele includ pasiunea pentru justiție, abilitățile de comunicare și dorința de a aduce schimbări pozitive în societatea în care trăiesc.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da , constientizez acest lucru
Informații IC:
1.Numele (Personaj): trebuie sa schimb buletin
2.Prenumele (Personaj):
trebuie sa schimb buletin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 901
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an cred
5.Scolarizare (Personaj): studii superioare
6.Joburi Anterioare (Personaj): nu am avut alte job uri antrerioare pentru ca abia ce am terminat academia de politie!
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Dedicat protejării comunității, sunt un viitor polițist pasionat de justiție și siguranță publică. Cu o abordare empatică și rezilientă, vizez construirea unui mediu sigur pentru toți. Determinat să aduc schimbări pozitive, mă angajez să servesc și să apăr cu integritate și devotament.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider că sunt potrivit pentru Poliție datorită angajamentului meu față de siguranța comunității. Am abilități solide de comunicare și empatie, iar dorința mea de a asigura justiție și ordine mă motivează să servesc cu devotament. Sunt rezilient, dedicat și pregătit să contribui activ la crearea unui mediu sigur și echitabil.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: consider ca toti suntem egali.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:
- Integritate: Demonstrez o moralitate înaltă și un comportament etic, esențiale în aplicarea legii și menținerea ordinii publice.
- Comunicare eficientă: Abilități puternice de comunicare verbală și nonverbală, esențiale pentru interacțiunea cu comunitatea și colaborarea în echipă.
- Stabilitate emoțională: Mențin calmul și rămân concentrat în situații stresante, fiind capabil să iau decizii rapide și rationale.
- Empatie: Abilitatea de a înțelege perspectivele diferite și de a trata oamenii cu respect, esențială în gestionarea diversității sociale.
- Adaptabilitate: Sunt flexibil și pot adapta rapid la schimbări în mediul de lucru, esențial într-un context dinamic și imprevizibil.