Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele sau Porecla: Ciorapel
ID In-Game: 858
Vârsta (Minim 15 ani):15
Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50908
Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 35

Descriere Personală: Sunt o persoană ambițioasă și calma gata să îmi depășesc limitele. Am un spirit de echipă puternic și mă motivează să fac totul corect și bine din prima. Sunt deschis să învăț lucruri noi și am o atitudine pozitivă, orientată spre ajutorarea celor din jur.

Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau să aduc un raport pozitiv în comunitatea noastră și să fac parte dintr-o echipă care contribuie la siguranța cetățenilor. Cred că pot face o diferență prin implicare și profesionalism. Am dorința de a lucra pentru a menține ordinea și de a-i proteja pe cei din jur.

Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani sau 3
Experiență în Roleplay: Am experiență solidă în roleplay, am jucat mai multe roluri, de la civili la diverse personaje complexe. Cunosc bine regulile și înțeleg cum să mă comport realist într-un mediu RP.

Conștientizare Reguli și Ordine: Confirm că respectarea regulilor și ordinelor este o prioritate.

Informații IC:

Nume (Personaj): ciorapel
Prenume (Personaj): eric
Cod Numeric Personal (CNP - Personaj): 858
Vechimea în Oraș (Personaj): Locuiesc în oraș de peste 3 luni timp în care am ajuns să cunosc bine străzile și comunitatea.
Școlarizare (Personaj): Am absolvit liceul și am urmat câteva cursuri de autoapărare și comunicare eficientă. M-au ajutat să înțeleg importanța menținerii calmului și abilităților de comunicare în situații delicate.

Joburi Anterioare (Personaj): am lucrat ca si sofer de autobuz am mai lucrat ca si pescar

Job Curent (Personaj): acum sunt sofer de autobuz ca si jobul primar

Descriere Personală (Personaj): Sunt o persoană de încredere, punctuală și atentă la detalii. Îmi doresc să îmi fac bine treaba și să fiu un sprijin pentru cei din jur. Valorile mele sunt onestitatea, respectul și angajamentul față de munca mea.

Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider că disciplina și simțul responsabilității mă fac un candidat ideal. Sunt dispus să ascult și să respect ordinele, iar dorința mea este să protejez comunitatea și să contribui la un oraș mai sigur.

Diferențiere față de Alți Candidați: Am experiență în interacțiunea cu oamenii și răbdare, precum și un simț al responsabilității bine dezvoltat. De asemenea, am cunoștințe ample despre oraș, ceea ce mă poate ajuta să răspund rapid în caz de urgență.

5 calități forte: Punctualitate, adaptabilitate, spirit de echipă, răbdare și abilitatea de a gestiona presiunea

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus