- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Gabriel
2.ID In-Game:77260
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 aproape de 15 dar merit o sansa
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):-
5.Orele Jucate pe Server:0 dar am avut inainte de wipe 70
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabriel am 14 ani si 6 luni si vin din judetul ilfov.Imi place sa citesc si sa ma joc pe calculator.Sunt un baiat rabdator si ascultator.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia pentru a ma alatutra in politie este ca imi place foarte mult
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:Buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Inteleg
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Gheorghe
2.Prenumele (Personaj):Gabi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):77260
4.Vechimea în Oraș (Personaj):6 luni
5.Scolarizare (Personaj):-
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd si sofer de autobuz
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabi am 19 ani si sunt din orasul LOS HAOS.Imi place foarte mult sa conducpentru ca am lucat ca sofer de autobuz
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Stiu sa trag bine,conduc bine,sunt rabdator,ascultator,lucrez bine in echipa
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Suntem toti egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Trag bine,conduc bine,lucrez bine in echipa,sunt ascultator si intelegator
1.Numele sau Porecla:Gabriel
2.ID In-Game:77260
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 aproape de 15 dar merit o sansa
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):-
5.Orele Jucate pe Server:0 dar am avut inainte de wipe 70
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabriel am 14 ani si 6 luni si vin din judetul ilfov.Imi place sa citesc si sa ma joc pe calculator.Sunt un baiat rabdator si ascultator.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia pentru a ma alatutra in politie este ca imi place foarte mult
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:Buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Inteleg
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Gheorghe
2.Prenumele (Personaj):Gabi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):77260
4.Vechimea în Oraș (Personaj):6 luni
5.Scolarizare (Personaj):-
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd si sofer de autobuz
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabi am 19 ani si sunt din orasul LOS HAOS.Imi place foarte mult sa conducpentru ca am lucat ca sofer de autobuz
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Stiu sa trag bine,conduc bine,sunt rabdator,ascultator,lucrez bine in echipa
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Suntem toti egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Trag bine,conduc bine,lucrez bine in echipa,sunt ascultator si intelegator