Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: David
2.ID In-Game: 1159
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50805
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 83.5 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc David am 16 ani , sunt amuzant, respectuos si increzator. In timpul meu liber imi place sa mma joc fivem si cs , iar pe langa asta mi mai place sa ies afara cu prieteni. Practic KICKboxing de 3 ani si am mers la cateva competitii. Imi place sa mananc in special Shaorma si ador fanta-ul.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: De mic imi placeau politisti.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: ma descurc bine
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Savescu
2.Prenumele (Personaj):Ion
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1159
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 83 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Paleto
6.Joburi Anterioare (Personaj): Nu am facut
7.Job Curent (Personaj): Sofer de autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):

Ion este un băiat fără părinți care a fost abandonat în spital . El a crescut la orfelinat pana la 12 ani, iar apoi a reușit sa fuga. La 13 ani s-a apucat de furat pentru a avea ce mănâncă, dar politia l-a prins și l-au trimis la școală de corecție. Acum a scăpat de toate problemele cu politia Și a devenit un om matur. Vrea sa intre in departament pentru a uita de traumele vietii.

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt bun la toate
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu stiu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Descurcaret,serios , priceput, respectuos si intelegator

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Aplicație acceptată, contactează-mă pe discord. Îmi dai tag pe server-ul main de la haos și mă contactezi în privat pentru a-ți face legătura cu un tester. Pentru test e necesar să știi bine regulamentul server-ului.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus