New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: david
2.ID In-Game:4522
3.Vârsta (Minim 15 ani):am 14 fac 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51005
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):80
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):salut ma nuesmc david si imi place sa ma joc pe acest server de roleplay haos romania roleplay , as vrea tare mult sa intru in politie pe acest server , pe acest game de roleplay am o experienta dezvoltata am 80 de ore si stiu chestii de rp
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sa ajut / sa vad cum este
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):nu stiu exact
9.Experiența în Roleplay: nu stiu exact
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Marlanu
2.Prenumele (Personaj):Ferdinand
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):4522
4.Vechimea în Oraș (Personaj):80 luni
5.Scolarizare (Personaj):
6.Joburi Anterioare (Personaj):macanic
7.Job Curent (Personaj):nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc Marlanu Ferdinand sunt , inalt am palarie imi place sa conduc ,as vrea tare mult sa intru in acest job politie , de mic am vrut sa vad cum este in politie dar acum am crescut poate4 am sanse sa intru in politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: pt ca stiu reguli din politie /nu ma dau batut intri interventie / trebuie sa prindem infractorii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu stiu pentru ca nu am ajuns inca sa vad cum sunt
1.Numele sau Porecla: david
2.ID In-Game:4522
3.Vârsta (Minim 15 ani):am 14 fac 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51005
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):80
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):salut ma nuesmc david si imi place sa ma joc pe acest server de roleplay haos romania roleplay , as vrea tare mult sa intru in politie pe acest server , pe acest game de roleplay am o experienta dezvoltata am 80 de ore si stiu chestii de rp
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sa ajut / sa vad cum este
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):nu stiu exact
9.Experiența în Roleplay: nu stiu exact
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Marlanu
2.Prenumele (Personaj):Ferdinand
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):4522
4.Vechimea în Oraș (Personaj):80 luni
5.Scolarizare (Personaj):
6.Joburi Anterioare (Personaj):macanic
7.Job Curent (Personaj):nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc Marlanu Ferdinand sunt , inalt am palarie imi place sa conduc ,as vrea tare mult sa intru in acest job politie , de mic am vrut sa vad cum este in politie dar acum am crescut poate4 am sanse sa intru in politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: pt ca stiu reguli din politie /nu ma dau batut intri interventie / trebuie sa prindem infractorii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu stiu pentru ca nu am ajuns inca sa vad cum sunt