Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: david
2.ID In-Game:4522
3.Vârsta (Minim 15 ani):am 14 fac 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51005
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):80
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):salut ma nuesmc david si imi place sa ma joc pe acest server de roleplay haos romania roleplay , as vrea tare mult sa intru in politie pe acest server , pe acest game de roleplay am o experienta dezvoltata am 80 de ore si stiu chestii de rp
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sa ajut / sa vad cum este
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):nu stiu exact
9.Experiența în Roleplay: nu stiu exact
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Marlanu
2.Prenumele (Personaj):Ferdinand
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):4522
4.Vechimea în Oraș (Personaj):80 luni
5.Scolarizare (Personaj):
6.Joburi Anterioare (Personaj):macanic
7.Job Curent (Personaj):nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc Marlanu Ferdinand sunt , inalt am palarie imi place sa conduc ,as vrea tare mult sa intru in acest job politie , de mic am vrut sa vad cum este in politie dar acum am crescut poate4 am sanse sa intru in politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: pt ca stiu reguli din politie /nu ma dau batut intri interventie / trebuie sa prindem infractorii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu stiu pentru ca nu am ajuns inca sa vad cum sunt

Member
Acceptat, ma gasesti pe server-ul main de Discord Haos RO sub numele de @ariana copilu lu sake. Contacteaza-ma in privat pentru ati face legatura cu un tester. Pentru a fii admis este nevoie sa cunosti regulamentul server-ului.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus