Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Ionuut
2.ID In-Game: 389
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server: 45
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc ionut sunt un baiat retras din orice problema sau ceva rau ajut la nevoie si am 15 ani
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: tatal meu este politist si macar in game sa pot trai o experienta de genu
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an aproape
9.Experiența în Roleplay: destul de bine in sensul am jucat pe multe servere
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):inteleg ca daca nu respect regulire si ordinele superiorilor mei voi avea de suferit

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Jean
2.Prenumele (Personaj):Bujie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):389
4.Vechimea în Oraș (Personaj):45
5.Scolarizare (Personaj):Liceu+facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):fermier/gunoier
7.Job Curent (Personaj)postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc jean sunt un baiat de 18 ani acctiv in oras sar la ajutor cand este nevoie si cu cine trebuie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt ascultator cu colegi mei/sefi mei sar in ajutorul colegilor/a cetatenilor
10.Diferențiere față de Alți Candidați: saritor in ajutor/ascultator de sefi mei/stau in banca mea nu fac probleme
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1 rabdare.2minte deschisa 3:umor 4:Bunele Maniere 5:constientizarea limbajului trupului

Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
In cursul zilei de maine te astept la Sectia de Politie Paleto

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus