- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Ionuut
2.ID In-Game: 389
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server: 45
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc ionut sunt un baiat retras din orice problema sau ceva rau ajut la nevoie si am 15 ani
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: tatal meu este politist si macar in game sa pot trai o experienta de genu
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an aproape
9.Experiența în Roleplay: destul de bine in sensul am jucat pe multe servere
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):inteleg ca daca nu respect regulire si ordinele superiorilor mei voi avea de suferit
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Jean
2.Prenumele (Personaj):Bujie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):389
4.Vechimea în Oraș (Personaj):45
5.Scolarizare (Personaj):Liceu+facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):fermier/gunoier
7.Job Curent (Personaj)postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc jean sunt un baiat de 18 ani acctiv in oras sar la ajutor cand este nevoie si cu cine trebuie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt ascultator cu colegi mei/sefi mei sar in ajutorul colegilor/a cetatenilor
10.Diferențiere față de Alți Candidați: saritor in ajutor/ascultator de sefi mei/stau in banca mea nu fac probleme
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1 rabdare.2minte deschisa 3:umor 4:Bunele Maniere 5:constientizarea limbajului trupului
1.Numele sau Porecla: Ionuut
2.ID In-Game: 389
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server: 45
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc ionut sunt un baiat retras din orice problema sau ceva rau ajut la nevoie si am 15 ani
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: tatal meu este politist si macar in game sa pot trai o experienta de genu
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an aproape
9.Experiența în Roleplay: destul de bine in sensul am jucat pe multe servere
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):inteleg ca daca nu respect regulire si ordinele superiorilor mei voi avea de suferit
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Jean
2.Prenumele (Personaj):Bujie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):389
4.Vechimea în Oraș (Personaj):45
5.Scolarizare (Personaj):Liceu+facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):fermier/gunoier
7.Job Curent (Personaj)postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc jean sunt un baiat de 18 ani acctiv in oras sar la ajutor cand este nevoie si cu cine trebuie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt ascultator cu colegi mei/sefi mei sar in ajutorul colegilor/a cetatenilor
10.Diferențiere față de Alți Candidați: saritor in ajutor/ascultator de sefi mei/stau in banca mea nu fac probleme
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1 rabdare.2minte deschisa 3:umor 4:Bunele Maniere 5:constientizarea limbajului trupului