Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

bGd

Member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:bGd
2.ID In-Game:10093
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 jumate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):250+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte)::Salut,ma numesc Radoi Bogdan,am 14 ani,locuiesc in Judetul Alba,mai exact in orasul Alba Iulia.Practic 2 sporturi:judo si football,si imi doresc din toata inimia mea sa intru in politie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:dorinta de cand eram mic(sa ajung politist)
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani +
9.Experiența în Roleplay:stiu sa fac foarte bine rp
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Bogdan
2.Prenumele (Personaj):Radoie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):10093
4.Vechimea în Oraș (Personaj):250 luni
5.Scolarizare (Personaj):2 facultati si un master(facultatea de drept si de educatie fizica si sport,iar masterul in drept)
6.Joburi Anterioare (Personaj):am mai fost politist,mecanic,smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Radoie Bogdan am 20 de ani si de mic visul meu este de a junge un politist.Sunt o persoana pasionata de invatare si dezvoltare persoanala,mereu in cautarea unor noi provocari si oportiunitati de a-mi imbunatati abilitatile.Am o atitudine pozitiva si sunt dedicat in tot cea ce fac,fie ca este vorba de munca,hobby-uri sau relatii interpersonale.Imi place sa colaborez cu ceilanti si sa contribui la succesul echipei.Empatia si capacitatea de a asculta activ sunt punctele mele forte.Cred in importanta echilibrului intre viata profesionala si cea persoanala si imi place sa petrec timp in natura,citind sau practicand sporturi.Sunt ambitios si orientat spre rezultate
Sunt o persoana pasionata de invatare si dezvolate personala.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:familia
10.Diferențiere față de Alți Candidați:seriozitatea(munca)
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:increzator,dedicat,curajos,inteligent,onest

Ultima editare: 20 Iun 2024​
Raportează

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester @acasa69.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus