Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
1.Numele sau Porecla:napoleon cutitas
2.ID In-Game:15601
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51006
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):310
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc david am 14 ani imi place sa ma joc fotball sunt o persoana calma si respectuasa
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am vrut sa intru in politie de cand eram mic
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):cam 2 ani
9.Experiența în Roleplay:foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):yea

Informații IC:

1.Numele (Personaj):napoleon
2.Prenumele (Personaj):cutitas
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):15601
4.Vechimea în Oraș (Personaj):310 luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase si facultate de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):am fost mafiot dar acum vreau sa ma dau pe maini bune si sa intru in departamentul de politie loshaos
7.Job Curent (Personaj):nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc napoleon cutitas am 23 de ani mereu am visat sa prind criminali si toti oameni rai din orasul loshaos
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:deoarece eu sunt foarte bine instruit si sper sa fiu ales pentru departamentul de politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt o persoana respectuasa care vreau binele civililor
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliție; mintea agera, gandirea rapida, seriozitatea,rapiditatea.si respectuazitatea

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester @acasa69.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus