- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Luciano
2.ID In-Game: 3708
3.Vârsta (Minim 15 ani): 21
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50206
5.Orele Jucate pe Server: 3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt un baiat modest, matur si cu capul pe umeri. Imi place sa ma joc fivem si mai ales sa fac roleplay de calitate.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc a ma alatura Departamentului de Politie deoarece am abilitatea si caracteristicile necesare acestui job, doresc a mentine linistea si ordinea in oras alaturi de colegii si superiorii mei.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 ani.
9.Experiența în Roleplay: Experienta avansata. Am mai fost politist in trecut.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Luciano
2.Prenumele (Personaj): Regiano
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3708
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia De Politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar.
7.Job Curent (Personaj): Gunoier.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Luciano Regiano, provin dintr-o familie cu un statut inalt in societate, tata fiind fost politist iar mama fiind doctor. Sunt un baiat educat, cu cei 7 ani de acasa, stiu ce inseamna gluma dar stiu si ce inseamna seriozitatea si cat de importanta este aceasta. Sunt ascultator, amibitios, si ma aflu intr-o avansare continua a experientei mele.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt atent la detalii, respectuos, ascultator, dornic de a lucra in echipa, de a prinde infractorii si a face orasul un oras fara infractiuni.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem egali in modul nostru.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Muncitor, ascultator, curajos, atent, ambitios.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Luciano
2.ID In-Game: 3708
3.Vârsta (Minim 15 ani): 21
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50206
5.Orele Jucate pe Server: 3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt un baiat modest, matur si cu capul pe umeri. Imi place sa ma joc fivem si mai ales sa fac roleplay de calitate.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc a ma alatura Departamentului de Politie deoarece am abilitatea si caracteristicile necesare acestui job, doresc a mentine linistea si ordinea in oras alaturi de colegii si superiorii mei.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 ani.
9.Experiența în Roleplay: Experienta avansata. Am mai fost politist in trecut.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Luciano
2.Prenumele (Personaj): Regiano
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3708
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia De Politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar.
7.Job Curent (Personaj): Gunoier.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Luciano Regiano, provin dintr-o familie cu un statut inalt in societate, tata fiind fost politist iar mama fiind doctor. Sunt un baiat educat, cu cei 7 ani de acasa, stiu ce inseamna gluma dar stiu si ce inseamna seriozitatea si cat de importanta este aceasta. Sunt ascultator, amibitios, si ma aflu intr-o avansare continua a experientei mele.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt atent la detalii, respectuos, ascultator, dornic de a lucra in echipa, de a prinde infractorii si a face orasul un oras fara infractiuni.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem egali in modul nostru.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Muncitor, ascultator, curajos, atent, ambitios.