New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Alex
2.ID In-Game:286
3.Vârsta (Minim 15 ani):14[fac 15 in octombrie]
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):142
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Alex si imi plac plimbarile pe afara si sa merg pe munte cu bicicleta.Hobby-ul meu este apicultura si sportul meu de performanta este fotbal.Acest sport il joc de la o varsta frageda.Sunt un om simplu si foarte prietenos cu lumea.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sunt capabil,respect oameni de pe oras.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:9,30
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare);Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj):Ene
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):286
4.Vechimea în Oraș (Personaj):142 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de pregatire pentru ofiteri
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taximetrist
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Alex si sunt o persoana pasionata si determinata cunoscuta pentru abilitatile mele excelente de comunicare si empatie.Sunt o persoana calma si foarte prietenoasa cu lumea.Imi place sa explorez lumea si sa merg cu barca.Sunt o persoana care reuseste sa inspire si sa motiveze pe cei din jur.Sunt o persoana foarte intelegatoare si inca de la varsta de 10 ani a inceput o pasiune pentru politie si am jurat ca intr-o buna zi o sa devin un politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt serios si destul de matur sa inteleg unele reguli
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Stiu sa respect unele reguli si sa ascult de gradele mai mari.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?Punctual,serios,rabdator,optimist si perseverent
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Alex
2.ID In-Game:286
3.Vârsta (Minim 15 ani):14[fac 15 in octombrie]
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):142
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Alex si imi plac plimbarile pe afara si sa merg pe munte cu bicicleta.Hobby-ul meu este apicultura si sportul meu de performanta este fotbal.Acest sport il joc de la o varsta frageda.Sunt un om simplu si foarte prietenos cu lumea.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sunt capabil,respect oameni de pe oras.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:9,30
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare);Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj):Ene
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):286
4.Vechimea în Oraș (Personaj):142 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de pregatire pentru ofiteri
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taximetrist
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Alex si sunt o persoana pasionata si determinata cunoscuta pentru abilitatile mele excelente de comunicare si empatie.Sunt o persoana calma si foarte prietenoasa cu lumea.Imi place sa explorez lumea si sa merg cu barca.Sunt o persoana care reuseste sa inspire si sa motiveze pe cei din jur.Sunt o persoana foarte intelegatoare si inca de la varsta de 10 ani a inceput o pasiune pentru politie si am jurat ca intr-o buna zi o sa devin un politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt serios si destul de matur sa inteleg unele reguli
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Stiu sa respect unele reguli si sa ascult de gradele mai mari.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?Punctual,serios,rabdator,optimist si perseverent
Ultima editare: