Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Alex
2.ID In-Game:286
3.Vârsta (Minim 15 ani):14[fac 15 in octombrie]
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):142
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Alex si imi plac plimbarile pe afara si sa merg pe munte cu bicicleta.Hobby-ul meu este apicultura si sportul meu de performanta este fotbal.Acest sport il joc de la o varsta frageda.Sunt un om simplu si foarte prietenos cu lumea.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sunt capabil,respect oameni de pe oras.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:9,30
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare);Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj):Ene
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):286
4.Vechimea în Oraș (Personaj):142 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de pregatire pentru ofiteri
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taximetrist
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Alex si sunt o persoana pasionata si determinata cunoscuta pentru abilitatile mele excelente de comunicare si empatie.Sunt o persoana calma si foarte prietenoasa cu lumea.Imi place sa explorez lumea si sa merg cu barca.Sunt o persoana care reuseste sa inspire si sa motiveze pe cei din jur.Sunt o persoana foarte intelegatoare si inca de la varsta de 10 ani a inceput o pasiune pentru politie si am jurat ca intr-o buna zi o sa devin un politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt serios si destul de matur sa inteleg unele reguli
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Stiu sa respect unele reguli si sa ascult de gradele mai mari.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?Punctual,serios,rabdator,optimist si perseverent

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus