Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Sorin
2.ID In-Game: 20469
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 ani(imi incerc norocul)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 52
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Sorin am 14 ani si imi place sa joc fotbal si fiveM imi place sa fac roleplay sunt serios si nu imi plac oamenii care zic ca fac ceva si nu mai fac eu sunt genul am zis ca fac pai fac sunt destul de matur si sunt foarte activ iar eu sunt pasionat de politie adica fratele meu este politist si asta doresc sa ma fac si eu sunt un coordonator destul de bun si cam asta sunt eu
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sunt capabil de a respecta regulamentul si a combate oamenii care nu respecta regulamentul orasului
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: 3-4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da inteleg ca nerespectarea regulilor o sa imi atraga sanctiuni sau poate chiar out din politie

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Zer0
2.Prenumele (Personaj): Zap
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 20469
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 52 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Academie de pregatire pentru ofiteri
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanici
7.Job Curent (Personaj): Taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut,ma numesc Zap Zer0(numele de familie Zer0) dar majoritatea imi zic Zap hobbyul meu este taximetrie sau mai mult imi place sa conduc sunt pasionat de asta in copilarie eram un copil destul de normal dar faceam cam multe prostii dar odata un coleg ma intrebat daca ma bag sa il ajut cu ceva l-am intrebat cu ce si mi-a zis daca il ajut sa furam ceva mi-a zis ca facem bani am zis ok si de acolo a inceput tot era un magazin am intrat noaptea cand nu era nimeni si am furat ce am putut am luat tot bagam tot in sacose pana cand a venit politia si ne-a luat am primit prin posta o amenda si am scapat ieftin din fericire dar de atunci m-am decis sa ma fac politist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt serios matur nu imi bat joc si destul de punctual
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu imi bat joc stiu sa conduc foarte bine si sunt serios
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Punctual,Serios,De incredere,Sincer,Pasionat de politie/am rabdare

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus