Member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Luca
2.ID In-Game: 37286
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50906
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 30 după ck
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut! Mă numesc Luca, am 15 ani, sunt pasionat de sport ul de performanță si sunt o fire calmă.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pt un rp mai complex
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 4k h
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Spaider
2.Prenumele (Personaj): Luca
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 37286
4.Vechimea în Oraș (Personaj): în septembrie se implinesc 3 ani
5.Scolarizare (Personaj): academia de poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj): samsar
7.Job Curent (Personaj): avea am absolvit facultatea și aștept acceptarea/respingerea la cv
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Eu din păcate nu am avut o copilărie frumoasă, tata a fost împușcat de un mafiot în misiune iar eu cu fratele meu mai mic am fost la orfelinat , după vindeam haine din Turcia în paleto , apoi am dat la academia iar acum vreau să îmi îndeplinesc visul
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt o persoană demnă de a fi în poliție
10.Diferențiere față de Alți Candidați: experiență (tata a fost)
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: -calm
-capabil
-coordonator
-experiență
-înțelegător
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Luca
2.ID In-Game: 37286
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50906
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 30 după ck
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut! Mă numesc Luca, am 15 ani, sunt pasionat de sport ul de performanță si sunt o fire calmă.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pt un rp mai complex
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 4k h
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Spaider
2.Prenumele (Personaj): Luca
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 37286
4.Vechimea în Oraș (Personaj): în septembrie se implinesc 3 ani
5.Scolarizare (Personaj): academia de poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj): samsar
7.Job Curent (Personaj): avea am absolvit facultatea și aștept acceptarea/respingerea la cv
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Eu din păcate nu am avut o copilărie frumoasă, tata a fost împușcat de un mafiot în misiune iar eu cu fratele meu mai mic am fost la orfelinat , după vindeam haine din Turcia în paleto , apoi am dat la academia iar acum vreau să îmi îndeplinesc visul
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt o persoană demnă de a fi în poliție
10.Diferențiere față de Alți Candidați: experiență (tata a fost)
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: -calm
-capabil
-coordonator
-experiență
-înțelegător