Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Fernando {porecla}
2.ID In-Game:479
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50718
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut1Ma numesc Alex Vancica sunt nascut in Bucuresti imi place sa joc fotbal pe postul de mijlocas imi mai place sa si cant si in timpul liber imi place sa ma joc fivem pe orasul Haos daca voi fii acceptat in politie o sa fiu activ ca sunt si in vacanta ,imi mai place sa pescuiesc sunt un om care imi place sa ajut lumea,si pe cei care au nevoie de mine .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sa devin cat mai sus in politie si sa ma vad ca sunt capabil ajutand orasul de oameni rai
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):700 ore pe langa astea de pe haos.
9.Experiența în Roleplay:foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj) Vancica
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):479
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31 luni
5.Scolarizare (Personaj):Facultate de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):postas,livrator de pizza,taximetrist si smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut! sunt o fire foarte sociabil am avut o copilarie foarte grea, deorece parintii mei m au axat pe politie,jandarmi si eu cand eram mic nu mi doream asa mult ,cand eram mic imi doream sa fiu lautar dar parintii nu mi au oferit oportunitatea de ami indeplinii visul asa ca a trebuit sa fac ce au vrut ei chiar in momentul actual am facut Facultatea de drept si as dorii sa ii fac fericit pe parinti pentru munca depusa si vor sa ma vada cu imbracamintea unui organ de politie, in rest sunt un om vesel mereu ,daruitor ,muncitor.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cam acest lucru mi se potriveste la perfectie si cred ca am face o treaba foarte buna eu cu colegi mei si ne-am intelege foarte bine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Petrec mult timp in oras imi place sa merg cu masina si sa patrulez foarte mult acest lucru si din ce am vazut cand oameni rai isi fac de cap noapte tarziu si politia nu este prezenta nicaieri si as vrea sa tin la distanta aceste lucruri.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: muncitor,sociabil,creativ.indemanatic.capabil

Member
Va informam ca CV-ul dvs. a fost analizat cu succes si acceptat! Vă rugăm să contactați echipa noastră de testare pentru a stabili sustinerea testelor de intrare in Academia PR.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus