Member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: tony
2.ID In-Game: 29285
3.Vârsta (Minim 15 ani): aproape 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50808
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 387
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): salut sunt tony, imi place sa ma joc fivem si in timpul liber joc fotbal cu prietenii si as dorii sa intru in politia romana deoarece mi se pare o factiune foarte tare
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: as dorii sa apar acest oras de oamenii rai
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 si 6 luni
9.Experiența în Roleplay: foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): tony
2.Prenumele (Personaj):venezuela
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 29285
4.Vechimea în Oraș (Personaj):
5.Scolarizare (Personaj)aleto bay
6.Joburi Anterioare (Personaj): sofer taxi,postas,pescar.pilot avion
7.Job Curent (Personaj)ilot avion
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut sunt tony si de mix am fost indrumat de pariniti mei sa urmez calea legala si dupa ce voi termina cele 8 clasa sa aplic in liceul de armata, dupa ce am terminat si liceul, am facut facultata pentru a devenii politist. dupa ce am terminat facultatea am mai facut cateva studii pentru a devenii politist si astazi mi am facut curajul si ma simt destul de pregatit sa depun cv ul in politia romana
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt ascultator.curajos,prietenos,istet
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt modest si eu zic cu nimic, las pe altii sa zica daca eu sunt mai bun ca uni
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: condus,tras,calmitati in situatile tensionate, sunt istet si priceput
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: tony
2.ID In-Game: 29285
3.Vârsta (Minim 15 ani): aproape 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50808
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 387
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): salut sunt tony, imi place sa ma joc fivem si in timpul liber joc fotbal cu prietenii si as dorii sa intru in politia romana deoarece mi se pare o factiune foarte tare
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: as dorii sa apar acest oras de oamenii rai
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 si 6 luni
9.Experiența în Roleplay: foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): tony
2.Prenumele (Personaj):venezuela
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 29285
4.Vechimea în Oraș (Personaj):
5.Scolarizare (Personaj)aleto bay
6.Joburi Anterioare (Personaj): sofer taxi,postas,pescar.pilot avion
7.Job Curent (Personaj)ilot avion
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut sunt tony si de mix am fost indrumat de pariniti mei sa urmez calea legala si dupa ce voi termina cele 8 clasa sa aplic in liceul de armata, dupa ce am terminat si liceul, am facut facultata pentru a devenii politist. dupa ce am terminat facultatea am mai facut cateva studii pentru a devenii politist si astazi mi am facut curajul si ma simt destul de pregatit sa depun cv ul in politia romana
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt ascultator.curajos,prietenos,istet
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt modest si eu zic cu nimic, las pe altii sa zica daca eu sunt mai bun ca uni
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: condus,tras,calmitati in situatile tensionate, sunt istet si priceput