Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Stelian Eduard
2.ID In-Game: 3567
3.Vârsta (Minim 15 ani): Am varsta de 18 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50506
5.Orele Jucate pe Server: Am o ora deocamdata
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Stelian Eduard, am varsta de 18 ani si sunt o persoana foarte deschisa, prietenoasa si ambitioasa.Sunt din orasul Buzau si pot sa zic ca ma inteleg foarte bine cu multa lume deoarece sunt sociabil si stiu sa ma incadrez intr-un colectiv.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place foarte mult aceasta factiune, si ma simt 100% dedicat Politiei.Pot sa mentionez ca am si experienta.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Peste 1000 ore am, acum in momentul de fata am parasit un server unde eram ASP cu 650 ore pe server.
9.Experiența în Roleplay: Ma incadrez foarte bine, si stiu regulamentu foarte bine.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Inteleg

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Gerald
2.Prenumele (Personaj): Eduard
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3567
4.Vechimea în Oraș (Personaj): O ora
5.Scolarizare (Personaj): Am absolvit facultatea
6.Joburi Anterioare (Personaj): Niciunu deocamdata
7.Job Curent (Personaj): Niciunu
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Gerald Eduard, am varsta de 22 ani si sunt nou in orasul acesta.Vreau sa ma dedic 100% orasului si sa ajung o persoana respectata si cu multe cunostinte.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt o persoana care iubeste dreptatea si sa puna in aplicare codul penal, plus ca am experienta dintr-un vechi oras unde am fost Agent Sef Principal.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu exista, toti suntem la fel dar gradele mai mari trebuie respectate si ascultate daca ne da un ordin.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției: Inteligenta, rapiditatea, dreptatea, rabdarea si onestitatea.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus