- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Ice
2.ID In-Game:29320
3.Vârsta (Minim 15 ani)15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50504
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):220
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt ICe,am 15 ani ,sunt pasionat de fotbal,in timpul liber imi place sa ma joc fivem sisa ies cu prietenii afara
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieentru a face rp de politist , stiu cat de capabila este lumea de aici si imi place disciplina pe care trebuie sa o ai
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4-5 ani
9.Experiența în Roleplay:foarte mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj); Piticul
2.Prenumele (Personaj):ICe
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):29320
4.Vechimea în Oraș (Personaj):Foarte mult timp
5.Scolarizare (Personaj):Am terminat liceul si acum vreau sa dau la academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetris, medic,mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Ice Piticul,am 21 de ani,imi place sa ies cu prietenii, Am terminat liceul sportiv si acum vreau sa dau la academia de de mare,sunt foarte ,nu imi place sa consum alcool,imi palce sa ma dedic in ceea ce fac.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieentru ca sunt capabil si ma simt foarte potrivit pentru pd
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu ma consider cu nimic mai special de ceilaltii
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:rapid,intelgent,indulgent,forma fizica,cunoasterea unei limbi straine,corectitudine
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Ice
2.ID In-Game:29320
3.Vârsta (Minim 15 ani)15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50504
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):220
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt ICe,am 15 ani ,sunt pasionat de fotbal,in timpul liber imi place sa ma joc fivem sisa ies cu prietenii afara
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieentru a face rp de politist , stiu cat de capabila este lumea de aici si imi place disciplina pe care trebuie sa o ai
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4-5 ani
9.Experiența în Roleplay:foarte mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj); Piticul
2.Prenumele (Personaj):ICe
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):29320
4.Vechimea în Oraș (Personaj):Foarte mult timp
5.Scolarizare (Personaj):Am terminat liceul si acum vreau sa dau la academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetris, medic,mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Ice Piticul,am 21 de ani,imi place sa ies cu prietenii, Am terminat liceul sportiv si acum vreau sa dau la academia de de mare,sunt foarte ,nu imi place sa consum alcool,imi palce sa ma dedic in ceea ce fac.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieentru ca sunt capabil si ma simt foarte potrivit pentru pd
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu ma consider cu nimic mai special de ceilaltii
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:rapid,intelgent,indulgent,forma fizica,cunoasterea unei limbi straine,corectitudine