- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Marius
2.ID In-Game:350
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5070
5.Orele Jucate pe Server:5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Marius am 16 ani imi place sa ma joc fivem si ador acest job.In timpul liber mereu ma joc fivem si ma distrez,au trecut 2 ani de cand petrec timp pe acest servar si nu regret ca am jucat pe haos si nu pe alte servare.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Toti prietenii mi au sugerat sa ma alatur departamentului de politie iar in trecut am facut parte din DIICOT si am decits sa incer si acest job de politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4000 ore
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Popa
2.Prenumele (Personaj):Marius
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):350
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 ani
5.Scolarizare (Personaj):12 clase si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taxi,DIICOT
7.Job Curent (Personaj):nu am
w8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Popa Marius locuiesc in Paleto si am 18 ani imi place sa petrec tot timpul in paleto decat in celalalt oras deoarece este mult mai distractiv comunici cu mai multi oameni etc.De mic copil mi am dorit sa fac parte din departamentul politiei,pana acum am lucrat in diicot si am fost multumit si am spus sa incerc sa lucrez si in politie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:deoarece stiu sa conduc masini foarte bine ,sunt curajos,loial,si am experienta de cand am lucrat in diicot.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu am diferente fata de alti candidati.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sa fi curajos indraznet loial capabil de a respecta regulamentul,grijului si sa respecti lumea.
1.Numele sau Porecla:Marius
2.ID In-Game:350
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5070
5.Orele Jucate pe Server:5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Marius am 16 ani imi place sa ma joc fivem si ador acest job.In timpul liber mereu ma joc fivem si ma distrez,au trecut 2 ani de cand petrec timp pe acest servar si nu regret ca am jucat pe haos si nu pe alte servare.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Toti prietenii mi au sugerat sa ma alatur departamentului de politie iar in trecut am facut parte din DIICOT si am decits sa incer si acest job de politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4000 ore
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Popa
2.Prenumele (Personaj):Marius
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):350
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 ani
5.Scolarizare (Personaj):12 clase si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taxi,DIICOT
7.Job Curent (Personaj):nu am
w8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Popa Marius locuiesc in Paleto si am 18 ani imi place sa petrec tot timpul in paleto decat in celalalt oras deoarece este mult mai distractiv comunici cu mai multi oameni etc.De mic copil mi am dorit sa fac parte din departamentul politiei,pana acum am lucrat in diicot si am fost multumit si am spus sa incerc sa lucrez si in politie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:deoarece stiu sa conduc masini foarte bine ,sunt curajos,loial,si am experienta de cand am lucrat in diicot.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu am diferente fata de alti candidati.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sa fi curajos indraznet loial capabil de a respecta regulamentul,grijului si sa respecti lumea.