- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Fane
2.ID In-Game: 245 dar s-ar putea sa am 69
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15 spre 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server: 12
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Fane am 15 ani imi place sa joc fotbal sunt pasionat si fac de 8 ani jumatate sunt de treaba cu toti oameni chiar daca nu ii cunosc.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: pentru ca am mai fost si inainte de wipe dar am fost in diicot si voiam sa ma transfer in politie deoarece imi placea foarte mult
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani jumatate
9.Experiența în Roleplay: destul de buna de la un 7 spre 8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Miaghi
2.Prenumele (Personaj):Vladimir
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):245
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 12 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academie de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): somer
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Miaghi, sunt un barabat de 21 de ani,traiesc impreuna cu sotia mea in Paleto Bay, am descis sa aplic aici deoarece imi place sa ajut oameni si sa opresc infractorii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarece am experienta
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Cu nimic toti suntem oameni
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt mucitor ,apt fizic,lucid,apt psihic si perseverent
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Fane
2.ID In-Game: 245 dar s-ar putea sa am 69
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15 spre 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server: 12
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Fane am 15 ani imi place sa joc fotbal sunt pasionat si fac de 8 ani jumatate sunt de treaba cu toti oameni chiar daca nu ii cunosc.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: pentru ca am mai fost si inainte de wipe dar am fost in diicot si voiam sa ma transfer in politie deoarece imi placea foarte mult
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani jumatate
9.Experiența în Roleplay: destul de buna de la un 7 spre 8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Miaghi
2.Prenumele (Personaj):Vladimir
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):245
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 12 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academie de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): somer
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Miaghi, sunt un barabat de 21 de ani,traiesc impreuna cu sotia mea in Paleto Bay, am descis sa aplic aici deoarece imi place sa ajut oameni si sa opresc infractorii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarece am experienta
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Cu nimic toti suntem oameni
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt mucitor ,apt fizic,lucid,apt psihic si perseverent
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!