New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Daviduc
2.ID In-Game: 2139
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50804
5.Orele Jucate pe Server: 20
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc david imi place fotbalul il practic de 9 ani de cand eram mic si am depus pasiune si efort in acest hobi.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea pentru a ma alatura departamentului vostru este de a mentine oridinea si legea in oras.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: pot spune ca am o excelenta in roleplay.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da sunt constient ca pot primi fw si amenda sau chiar exluderea din politie.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): David
2.Prenumele (Personaj): Tedy
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2149
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an de zile.
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase, bacul si facultate.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier.
7.Job Curent (Personaj): Curier.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc davide am 27 ani am inatlimea de 1.82m eu practic boxul luptele greco romane si mestesuresc in timpul liber la masini, muncesc din greu pentru ami ridica o casa si cumpara o masina decenta.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Stiu sa derijez traficul stiu sa procedez intr-o urmarie si procedez conform legi.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu trebuie sa ne credem diferiti pentru ca dumnezeu nea creat pe fiecare in parte in felul lui.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt bun in urmariea unui infractor, sunt sanatos si nu dispun de boli care miar putea afecta munca si sunt apt fizic pentru aceasta slujba sunt agil si oriunde se poate actiona cu calm eu o fac.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Daviduc
2.ID In-Game: 2139
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50804
5.Orele Jucate pe Server: 20
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc david imi place fotbalul il practic de 9 ani de cand eram mic si am depus pasiune si efort in acest hobi.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea pentru a ma alatura departamentului vostru este de a mentine oridinea si legea in oras.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: pot spune ca am o excelenta in roleplay.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da sunt constient ca pot primi fw si amenda sau chiar exluderea din politie.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): David
2.Prenumele (Personaj): Tedy
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2149
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an de zile.
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase, bacul si facultate.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier.
7.Job Curent (Personaj): Curier.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc davide am 27 ani am inatlimea de 1.82m eu practic boxul luptele greco romane si mestesuresc in timpul liber la masini, muncesc din greu pentru ami ridica o casa si cumpara o masina decenta.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Stiu sa derijez traficul stiu sa procedez intr-o urmarie si procedez conform legi.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu trebuie sa ne credem diferiti pentru ca dumnezeu nea creat pe fiecare in parte in felul lui.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt bun in urmariea unui infractor, sunt sanatos si nu dispun de boli care miar putea afecta munca si sunt apt fizic pentru aceasta slujba sunt agil si oriunde se poate actiona cu calm eu o fac.
Ultima editare: