- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Costi
2.ID In-Game: 30359
3.Vârsta (Minim 15 ani): 20
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5040127
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 151
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt o persona simpla de la țară, ma ocup cu pc-urile, laptopuri,etc montaj si altele. Discut in privat despre asta, in timp meu liber mai ies cu familia la o plimbare, gratar etc, ma ocup si cu altele, asta este viata mea de zi cu zi, sunt un om pasionat de motoare.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: ma motiveaza faptul ca se face foarte mult rp si pentru ca este o factiune foarte activa.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 10/8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare) da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Fasole
2.Prenumele (Personaj): Florin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 30359
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 151 de luni
5.Scolarizare (Personaj): liceu
6.Joburi Anterioare (Personaj): medic
7.Job Curent (Personaj): taxi
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): M-am nascut in orasul los santos , da m-am mutat in paleto la varsta de 18 ani, am fost orfan de mic copil cand am implinit varsta de 18 ani am plecat de la orfelinat m-am mutat in paleto m-am gasiti un job acolo si acum am o situatie destul de ok pot spune eu, am fost parasit la orfelinat cand avem 4 ani si jumatate.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu exista diferenta toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: condus, comportament decent, atent, ascultator, ambițios.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Costi
2.ID In-Game: 30359
3.Vârsta (Minim 15 ani): 20
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5040127
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 151
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt o persona simpla de la țară, ma ocup cu pc-urile, laptopuri,etc montaj si altele. Discut in privat despre asta, in timp meu liber mai ies cu familia la o plimbare, gratar etc, ma ocup si cu altele, asta este viata mea de zi cu zi, sunt un om pasionat de motoare.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: ma motiveaza faptul ca se face foarte mult rp si pentru ca este o factiune foarte activa.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 10/8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare) da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Fasole
2.Prenumele (Personaj): Florin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 30359
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 151 de luni
5.Scolarizare (Personaj): liceu
6.Joburi Anterioare (Personaj): medic
7.Job Curent (Personaj): taxi
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): M-am nascut in orasul los santos , da m-am mutat in paleto la varsta de 18 ani, am fost orfan de mic copil cand am implinit varsta de 18 ani am plecat de la orfelinat m-am mutat in paleto m-am gasiti un job acolo si acum am o situatie destul de ok pot spune eu, am fost parasit la orfelinat cand avem 4 ani si jumatate.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu exista diferenta toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: condus, comportament decent, atent, ascultator, ambițios.