Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Tony
2.ID In-Game:17510
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):60707
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):136
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt antonio am 17 ani sunt o fire obtimista,prietenoasa in timpul liber ma plimb cu cele 2 motociclete pe care le am,fac sala si kickbox,imi place foarte mult sportul inn general si motocicletele dar ma joc si pe calculator si cred ca pot aloca timp necesar si acestui joc deoarece imi mi ar placea sa reintru in politie am mai fost de 2 ori imi placea fosrte mult dar de fiecare data am fost dat afara din cauza wipe-urilor,deci in definitiv cred ca sunt potrivit am si o experienta in spate de 4 ani asa sa ca,multumesc anticipat!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Actiunea de care ai parte
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:foarte reusita
10.Conștientizare Reguli și Ordine:Sunt constient

Informații IC:

1.Numele (Personaj):ploiesteanu
2.Prenumele (Personaj):Generalu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):17510
4.Vechimea în Oraș (Personaj):135 luni
5.Scolarizare (Personaj):liceu militar Alexandru Ioan Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj):ciupercar,gunoier,fermier,oescar,pescar avansat,taxi,sofer autobuz,sofer camion,uber eats.
7.Job Curent (Personaj):pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Ploiesteanu si vreau sa va spun povestea mea de viata

Am fost rau de mic de cand eram la scoala
Aliniam pe toti sa imi dea socoteala
Mama primea reclematii de la profesoara
Ce le iau banii mereu din buzunare
Stateam in strada cu baietii de talii grea
Ca n-aveam ce sa vad la cei de varsta mea
Cand ei se jucau eu plecam sa ma bat
Si asa mi-a dat copilaria peste cap.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte comunicativ
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Ma diferentiez prin onestitatea si simplitatea mea
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane:eek:btimist,curajos,prietenos,corect,ordonat

Ultima editare:
Member
Acceptat, contacteaza un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR! (Nici poet nu ti-ar sta rau =])

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus