Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla:Vlad
2.ID In-Game:3262
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50814
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):101
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Vlad sunt muncitor si care se inplica in proprile pasiuni,sunt intelegator si simpatic, sunt de asemenea foarte serios in timpul munci si nu acept sa fiu luat peste picior vreau mereu sa fiu cea mai buna versiune a mea si sa ma gandesc pozitiv in orice moment
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa fac orasul unul din cele mai bune din tara si sa ajut acest departament cu capacitatile mele si buna dispozitia mea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2033 ore
9.Experiența în Roleplay:2033 ore
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Borto
2.Prenumele (Personaj):Vlad
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3262
4.Vechimea în Oraș (Personaj):34 luni
5.Scolarizare (Personaj):liceu mate info
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd,politist,taximetrist,postas,constructor
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Vlad am 21 ani sunt un om muncitor si care se implica mult in proprile pasiunii, sunt intelegator si simpatic,imi place sa fac lumea sa rada,sunt foarte serios in timpul munci si nu acept sa fiu luat peste picior vreau mereu sa fiu cea mai buna versiune a mea si sa fiu pozitiv in orice moment
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt stric,incoruptiv,implic 100% din seriozitate in timpul jobului,sunt foarte inteligent si stiu foarte bine sa ma comport in multe situati in timp ce imi pastrez calmul
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt serios incoruptibil si nu fac diferenta fata de nimeni si nu fac diferenta fata de nimeni
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:serios,incoruptibil,inteligent,calm,de treaba

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus