New member
- Subiect Autor
Numele: valentin
👮 Prenumele: dinu
👮 Vârsta: 18
👮 Codul Numeric Personal: 5060
👮 Vechimea in oras: 42 de luni
👮 Scolarizare: Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu
👮 Ocupatii anterioare: santier
👮 Ocupatie curentă: Șomer
👮 Descriere personală (minim 50 cuvinte): Bună ziua,mă numesc valentin,am 18 de ani și de când sunt copil visul meu este să fac parte din Poliția Română,Tatăl meu buzatu a fost omorat ll un jaf armat si dasta vreau sa il urmez pe el si sal fac mandru de mn
👮 De ce crezi ca esti destul de bun incat sa te acceptam?: Conduc bine si trag destul de bine; +respect gradele superioare
👮 Cu ce crezi ca te diferentiezi de ceilalti?: Suntem egali.
👮 Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?: sunt sofer bun,trag binisor,si sunt un baiat care asculta de gradele superioare
👮 Prenumele: dinu
👮 Vârsta: 18
👮 Codul Numeric Personal: 5060
👮 Vechimea in oras: 42 de luni
👮 Scolarizare: Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu
👮 Ocupatii anterioare: santier
👮 Ocupatie curentă: Șomer
👮 Descriere personală (minim 50 cuvinte): Bună ziua,mă numesc valentin,am 18 de ani și de când sunt copil visul meu este să fac parte din Poliția Română,Tatăl meu buzatu a fost omorat ll un jaf armat si dasta vreau sa il urmez pe el si sal fac mandru de mn
👮 De ce crezi ca esti destul de bun incat sa te acceptam?: Conduc bine si trag destul de bine; +respect gradele superioare
👮 Cu ce crezi ca te diferentiezi de ceilalti?: Suntem egali.
👮 Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?: sunt sofer bun,trag binisor,si sunt un baiat care asculta de gradele superioare