Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele: valentin
👮 Prenumele: dinu
👮 Vârsta: 18
👮 Codul Numeric Personal: 5060
👮 Vechimea in oras: 42 de luni
👮 Scolarizare: Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu
👮 Ocupatii anterioare: santier
👮 Ocupatie curentă: Șomer
👮 Descriere personală (minim 50 cuvinte): Bună ziua,mă numesc valentin,am 18 de ani și de când sunt copil visul meu este să fac parte din Poliția Română,Tatăl meu buzatu a fost omorat ll un jaf armat si dasta vreau sa il urmez pe el si sal fac mandru de mn
👮 De ce crezi ca esti destul de bun incat sa te acceptam?: Conduc bine si trag destul de bine; +respect gradele superioare
👮 Cu ce crezi ca te diferentiezi de ceilalti?: Suntem egali.
👮 Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?: sunt sofer bun,trag binisor,si sunt un baiat care asculta de gradele superioare

New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Razvan
2.ID In-Game:
3.Vârsta (Minim 15 ani):16 fac 17 in Iunie
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50706
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):24
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Razvan am 16 sunt Din Bucuresti si imi place sa ma joc fotbal cu prietenii si sa ma joc pe calculator,sunt o persoana foarte calma si de treaba
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:De mic mi am dorit sa devin politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:AM o experienta foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Camataru
2.Prenumele (Personaj):Razvan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):7500
4.Vechimea în Oraș (Personaj):22 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Asistent medical
7.Job Curent (Personaj):MOMENTAN NIMIC
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Camataru Razvan si vreau sa devin politist in orasul paleto imi doresc de mic acest lucru
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte activ capabil si respectos cu lumea.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:dupa parerea mea nu ma diferentiez cu nmk toti suntem egali conteaza sa ne respectam
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Respectos,capabil,rabdare,inteligent si darnic

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Respins, Trebuie sa ai minim 25 de luni in oras!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus