Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Mario > Ryanica
2.ID In-Game: 780
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50808
5.Orele Jucate pe Server: 2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): salut,ma numesc mario/ryanica si doresc sa aplic in politia romana.In rest imi place sa ma joc fotball si sa ma joc fivem mai mult nu am de zis despre mine ca sunt doar un baiat prietenos si imi place sa joc fivem sunt si respectos doar daca sunt respectat cam atat.
Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: pentru ca am mai fost si inainte de wipe si imi placea foarte mult
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Ryanica
2.Prenumele (Personaj):Oreo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 780
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2
5.Scolarizare (Personaj): facultate + master
6.Joburi Anterioare (Personaj): somer de profesie
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut,ma numesc ryanica provin dintr un orasel sau sat numit sandy si am o poveste de viata destul de interesanta.De mic am dorit sa fiu politist sa dau amende una alta si sa prin infractori si am decis ca astazi va fi ziua
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: de cnad sunt mic ma jucam cu fratele meu dea hotul si politia
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu ma cred diferit de ceilalti,toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: tras,condus,manipulare,experienta,negociere

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus