- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:^bGd^
2.ID In-Game:10093
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50906
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Bogdan am 15 ani si sunt pasionat de fivem,o alta pasiunea a mea pe care o si practic este fotbalul,fotbalul este sportul meu preferaat.Locuiesc in orasul Alba Iulia.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp)este 1500 de ore
9.Experiența în Roleplay:am foarte mula experienta in rolpley(ca ex inainte de wipe am fost in toate factiunile din server.si de cand s-a dat wipe am fost doar in smurd)
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):bogdan
2.Prenumele (Personaj):radoie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):10093
4.Vechimea în Oraș (Personaj):20 ani
5.Scolarizare (Personaj):academie
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Bogdan radoie am 18 ani si m-am nascut in staul paleto de langa orasul los haos,mama mea munceste de dimneate pana seara pa camp iar tatal meu munceste in constructi in orasul los haos
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt serios
10.Diferențiere față de Alți Candidați:seriozitate
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:nu sunt corupt,sunt serios,sunt sincer,nu am furat niciodata,sunt priceput ca politist deaorece am mai fost
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:^bGd^
2.ID In-Game:10093
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50906
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Bogdan am 15 ani si sunt pasionat de fivem,o alta pasiunea a mea pe care o si practic este fotbalul,fotbalul este sportul meu preferaat.Locuiesc in orasul Alba Iulia.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp)este 1500 de ore
9.Experiența în Roleplay:am foarte mula experienta in rolpley(ca ex inainte de wipe am fost in toate factiunile din server.si de cand s-a dat wipe am fost doar in smurd)
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):bogdan
2.Prenumele (Personaj):radoie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):10093
4.Vechimea în Oraș (Personaj):20 ani
5.Scolarizare (Personaj):academie
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Bogdan radoie am 18 ani si m-am nascut in staul paleto de langa orasul los haos,mama mea munceste de dimneate pana seara pa camp iar tatal meu munceste in constructi in orasul los haos
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt serios
10.Diferențiere față de Alți Candidați:seriozitate
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:nu sunt corupt,sunt serios,sunt sincer,nu am furat niciodata,sunt priceput ca politist deaorece am mai fost
Ultima editare: