New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Mihai Avram sau Mihaita
2.ID In-Game:3808
3.Vârsta (Minim 15 ani):13
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):.
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):13 ORE
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut Ma numesc mihai si am 13ani imi place sa fac rp sa joc fivem si sa joc fotbal
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: DE mic mi a placut sa devin politist pe fivem
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Avram
2.Prenumele (Personaj): Mihai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3808
4.Vechimea în Oraș (Personaj):12 luni
5.Scolarizare (Personaj): da
6.Joburi Anterioare (Personaj): gunoier,Sofer de autobuz
7.Job Curent (Personaj):nici unul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut Ma numesc Mihai si am 24 de ani si imi doresc sa devin un politist si nu doar un politist si unul model
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: am mai fost politist si stiu sa trag cu arma
10.Diferențiere față de Alți Candidați: niciunul toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1. am mai fost politist 2.stiu sa conduc 3.stiu sa trag bine cu arma 4.sunt serios cand trebuie sa fiu 5.ca politist pe celelalte orase am prins peste 3.000 de mafioti
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Mihai Avram sau Mihaita
2.ID In-Game:3808
3.Vârsta (Minim 15 ani):13
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):.
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):13 ORE
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut Ma numesc mihai si am 13ani imi place sa fac rp sa joc fivem si sa joc fotbal
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: DE mic mi a placut sa devin politist pe fivem
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Avram
2.Prenumele (Personaj): Mihai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3808
4.Vechimea în Oraș (Personaj):12 luni
5.Scolarizare (Personaj): da
6.Joburi Anterioare (Personaj): gunoier,Sofer de autobuz
7.Job Curent (Personaj):nici unul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut Ma numesc Mihai si am 24 de ani si imi doresc sa devin un politist si nu doar un politist si unul model
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: am mai fost politist si stiu sa trag cu arma
10.Diferențiere față de Alți Candidați: niciunul toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1. am mai fost politist 2.stiu sa conduc 3.stiu sa trag bine cu arma 4.sunt serios cand trebuie sa fiu 5.ca politist pe celelalte orase am prins peste 3.000 de mafioti