Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Marius
2.ID In-Game:2987
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server: 7
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salutare , sunt Marius am 14 ani practic volei de performanta la echipa romaniei de cadeti u16 sunt pasionat de off-road am un atv CF MOTO de 800 si un canam renegade 1000 . Ma joc fivem de 3 ani si pot sa spun ca sunt capabil de a face un roleplay cat mai intens si mai matur . Vreau sa mi da ti o sansa pentru a va arata capacitatea mea de a face roleplay .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau doar sa mi fac treaba si sa creez amintiri si distractie in acest cadru . In acelasi timp si de seriozitate si multa munca
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: Excelenta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): desigur !

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Popescu
2.Prenumele (Personaj): Marius
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2987
4.Vechimea în Oraș (Personaj):100 de luni
5.Scolarizare (Personaj):
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier
7.Job Curent (Personaj): Gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna ziua , sunt Marius. Inaltimea mea este 1.90 duc o greutate de 87 de kg imi place mult sportul si munca in echipa . In momentele in care apar dificultati sau oamenii devin foarte vulgari dau o dovada de seriozitate si un act violent . Gluma este gluma si munca munca , asa este la mine . De cand eram mic imi doream sa fiu Politist deoarece vedeam cum infractorii si oamenii rai furau din magazine si jefuiau , asa ca m am motivat si de la varsta de 7 ani am inceput sa practic lupte la sol , box si kick-box. In momentul actual sunt campion pe tara la toate aceste 3 sporturi de contact si pot sa ma madresc cu asta . Vreau sa fac parte din Politia romana si voi aduce un succes si multe alte beneficii !
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt foarte antrenat fizic cat si psihic si am un corp foarte bine lucrat . Sunt foarte prietenos si glumet , asa ca eu cred ca m as intelege foarte bine cu colegii mei
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Din punctul meu de vedere nu exista . Toti trebuie sa fim egali fara diferentiere . Cand apar cuvinte de genul ,, Ala e mai bun" sau ,, Pe el l au urcat cu un grad mai mare pt ca.. " acolo vor aparea gelozia , invidierea si etc.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț : Forta , inaltimea , greutatea si antrenamentul fizic cat si cel mintal.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus