Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Odo

New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Odo
2.ID In-Game:5340
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50810
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Eu fac baschet de aproximativ 7 ani si imi place foarte mult.La scoala am media 9,88 si sunt in a 9 a .Sunt o persoana prietenoasa care accepta orice persoana din jur, nu doar prin aspectul fizic. De asemenea sunt o persoana care nu se da niciodata batut cand mi am propus un anumit obiectiv sau vis pe care vreau sa l obtin.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție deoarece am mai avut pe acest server experiente in DIICOT si politie, si acum ca se cam relaxeaza treaba ultimul modul la scoala am zis sa fac parte si sa muncesc alaturi de voi toata vara.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3-4 ani
9.Experiența în Roleplay:10/10 cam 3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):AM LUAT LA CUNOSTIINTA!

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Copzariu
2.Prenumele (Personaj):Gigel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5340
4.Vechimea în Oraș (Personaj):am 30 de luni in acest oras
5.Scolarizare (Personaj):Am absolvit facultatea de sport din LosHaos iar acum am terminat Academia De Politie PaletoBay
6.Joburi Anterioare (Personaj):postas,sofer de autobuz
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):provin dintr-o familie saraca care nu a avut foarte multi bani,dar ei s-au luptat pentru mine si am ajuns in momentul in care astazi vreau sa imi indeplinesc visul de a deveni cel mai bun politist al orasului, si sa ajut/apar cetatenii orasului.
Sunt o persoana calma,gandeste inainte de a lua o decizie, stiu sa lucrez in echipa, dar cel mai important este sa fac incerc sa supravietuiesc si sa lupt pana in ultimul moment al vietii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cel mai important este ca stiu sa lucrez in echipa si faptul ca nu renunt foarte usor, dar si curajul pe care il am.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:pe langa ce-a ce gandim si facem ,toti suntem egali.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:curajul, respectul, cooperarea, comportamentul, gandirea

Ultima editare: 28 Noi 2023​

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza IC un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus