Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Andrei
2.ID In-Game: 4740
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50801
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 90
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt un băiat din Craiova, sunt la liceu clasa a 9 a. Timpul meu liber îl petrec alături de prieteni și mai nou pe five m. Încă de când eram mic mi a plăcut politia, iar pana sa ajung în viata reala un ofițer de politie o sa încerc pe five m.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Respect legile, îmi place sa ajut lumea, muncesc în echipa și vreau sa mi apar orasul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): În total am cam 800 de ore
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da sunt conștient de asta

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Andreas
2.Prenumele (Personaj): Macelaru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4740
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 90 luni
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie și facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): constructor, șofer de taxi, ciupercar și miner
7.Job Curent (Personaj): taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un băiat născut în Los Haos cu tatăl polițist alături de care mergeam uneori cu el l a munca, dar într o zi tata nu s a mai întors acasă, acesta murind în urma unei misiuni periculoase și de atunci mi am promis ca voi munci din greu pentru a fii cel puțin la fel de bun ca tatăl meu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Știu sa mi păstrez calmul, nu sunt agresiv.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu imi place sa ma laud cu functiile pe care le am, imi place sa respect legea si regulile, nu fac diferente intre persoane
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Stiu sa trag cu orice tip de arma foarte bine, sunt un sofer foarte bun, îmi place sa ajut lumea, lucrez în echipa, sunt un bun coordonator, știu sa calmez persoanele care se iau la bătaie.

Member
Acceptat! Contacteaza IC un tester pentru a sustinele testele!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus