Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Andrei
2.ID In-Game:1570
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 15 in 3 luni
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50906
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):170
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte)Ma numesc Andrei , imi place actiunea si sa ma joc Fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție Vreau sa ajut lumea si sa prind infractori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani (3 ani de haos)
9.Experiența în Roleplay:Am o mare experienta in roleplay p e de haos pentru ca ma joc de 3ani pe sv
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Desigur sunt constient

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Andrei
2.Prenumele (Personaj):Muad
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1570
4.Vechimea în Oraș (Personaj):3 ani
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie, Departamentul de ordine si singuranta publica
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic , politist si taxi
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Muad Andrei si am 21 de ani . Cand eream mic , parinti mei lucrau la Banca si intro zi niste hoti au spart banca . Parinti mei erau in banca si din pacate au murit. Vreau sa devin politist ca sa ajut lumea si sa prind hoti/infractori
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt un om calm, ascult si imi place actiunea
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem la fel

11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polițst; sunt un om care reziste fisic , nu se lasa batut , nu lasa cap ul jos,nu imi e frica , stiu sa comunic si am rebdare

iei Romane?:
un om care reziste fisic , nu se lasa batut , nu lasa cap ul jos,nu imi e frica , stiu sa comunic , am rebdare stiu sa conduc foarte agresiv si stiu sa trag cu arma

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus