- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Emanuel Gîrdeanu
2.ID In-Game:20510
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):187071
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):102
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Am 15 ani ma numesc Emanuel Gîrdeanu îmi place fodbalul si ma joc cam 2,3 ore pe zii haos imi place sa stau pe afara să îl ajut pe tata la treabă mai fac meditati la engleza si merg la antrenamente la fodbal si handbal. hambal ma joc de distractie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau să ajut oameni de infractori.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5 luni
9.Experiența în Roleplay: am 102 ore pe haos mai mam jucat 6 servere
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Gîrdeanu
2.Prenumele (Personaj):Emy
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20510
4.Vechimea în Oraș (Personaj):102 luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase si bac
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd taxi si am mers si cu autobuzul
7.Job Curent (Personaj):taxi
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mam nascut in paleto mama mea ma nascut la spitalul din paleto imi place sa muncesc sa ma joc fodbal si sa stau pe telefon pc sau tv. am facut 12 clase si bacul imi place inghetata am multi prieteni sunt politicos si imi ajut familia si prieteni la greu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:nu sunt agresiv stiu sami pastrez calmul.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu ma dau mare daca a sa ajung politist si a sami iubesc slujba.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Stiu sa trag cu arma , nu sunt agresiv ,stiu sa merg tare cu masina sa nu ma izbesc, pot ajuta lumea, stiu sa opresc lumea care se bate.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Emanuel Gîrdeanu
2.ID In-Game:20510
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):187071
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):102
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Am 15 ani ma numesc Emanuel Gîrdeanu îmi place fodbalul si ma joc cam 2,3 ore pe zii haos imi place sa stau pe afara să îl ajut pe tata la treabă mai fac meditati la engleza si merg la antrenamente la fodbal si handbal. hambal ma joc de distractie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau să ajut oameni de infractori.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5 luni
9.Experiența în Roleplay: am 102 ore pe haos mai mam jucat 6 servere
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Gîrdeanu
2.Prenumele (Personaj):Emy
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20510
4.Vechimea în Oraș (Personaj):102 luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase si bac
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd taxi si am mers si cu autobuzul
7.Job Curent (Personaj):taxi
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mam nascut in paleto mama mea ma nascut la spitalul din paleto imi place sa muncesc sa ma joc fodbal si sa stau pe telefon pc sau tv. am facut 12 clase si bacul imi place inghetata am multi prieteni sunt politicos si imi ajut familia si prieteni la greu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:nu sunt agresiv stiu sami pastrez calmul.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu ma dau mare daca a sa ajung politist si a sami iubesc slujba.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Stiu sa trag cu arma , nu sunt agresiv ,stiu sa merg tare cu masina sa nu ma izbesc, pot ajuta lumea, stiu sa opresc lumea care se bate.