Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Tavian
2.ID In-Game:840
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50806
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):212
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt Tavian am 15 ani si sunt din Craiova imi place sa imi petrec majoritatea timpului in fata calculaorului da imi place sa joc fotbal chiar jucand la un club
.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:deoarece nu am fost niciodata si va fi ceva nou si unic pentru mine.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):de acord

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Vegheda
2.Prenumele (Personaj):Alexandru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):840
4.Vechimea în Oraș (Personaj):212 de luni
5.Scolarizare (Personaj): universiatea de poliie
6.Joburi Anterioare (Personaj):miner,postas,taxi,sofer auobuz,gunoier,Mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):eu sunt vegheda alexandru am 23 de ani locuiesc in saul sandy shorts si sunt foarte pasionat de masini si motoare de asemenea imi place sa le admir si sa le conduc.eu nu mai am parinti din cauza ca acum 8 ani tatal meu a facut un accident cu cei mai mari mafioti de pe timpurile acelea si la pus sa ii dea despagubire 1 milion de dolari dar el fiind foarte sarac nu a putut face rost de bani si din cauza asta tata si cu mama au fost impuscati de care acei mafioti.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am calitatile potrivite pentru politie deoarece sunt un tip responsabil si am o atitidine de incredere.Plus, am o forta fizica impresionanta si sunt mereu pregatit sa ma implic in situatii dificile
10.Diferențiere față de Alți Candidați:ceea ce ma diferentiaza fata de alti este pasiunea si ambitia
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
-1: Responsabilitate: sunt o persoana resposabila si inteleg importanta respectarii legilor si a regulilor
-2: Empatie: am abilitatea de a intelege si de a simti empatie fata de ceilalti,ceea ce ma ajuta sa tratez oameni cu respect si compasiune.
-3: Rezistenta la stres: sunt capabil sa raman calm si concentrat in situatii tensionate si sa iei decizii rapide si efinciente
-4: Abilitati de comunicare: sunt capabil sa comunic clar si eficient, atat in scris, cat si in verbal, ceea ce este esential in interactiunea cu comunitatea si colegii de echipa.
-5:Spirit de echipa: sunt un jucator de echipa excelent si pot colabora eficient cu colegii pentru a rezolva probleme si a mentine siguranta publica.

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza IC un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus