New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Costin
2.ID In-Game:27071
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):34
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Panescu Costin am varsta de 15 ani locuiesc in drobeta turnu severin judetul mehedinti sunt in clasa a 7-a imi place sa ma joc jocuri video dar in mod special fivem iar in timpul liber fotbal cu prieteni mei.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa ajut oamenii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):ma joc de 3-4 ani
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da cunosc regulile
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Butelie
2.Prenumele (Personaj):Ilie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):27071
4.Vechimea în Oraș (Personaj):34 luni
5.Scolarizare (Personaj):buna am fost la liceul militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):nu am , am crescut de la parinti pana acum
7.Job Curent (Personaj):nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Ilie Butelie am varsta de 23 de ani , tatal meu a morit cand aveam 12 ani el fiind politist am vrut sa ii calc pe urme el a morit din vina unor mafioti iar eu vreau sa ii prind si sa imi razbun tatal de aceea vreau sa intru in politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt calm si pot ajuta pe oricine
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu stiu cu cine am de aface
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: pot sa va ajut cu foarte multe chestii ca si cum : abilitatiile mele de condus , de tras (am invatat la liceul militar), de fugit (nu prea obosesc), de urmarit si sunt foarte calm si civilizat
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Costin
2.ID In-Game:27071
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):34
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Panescu Costin am varsta de 15 ani locuiesc in drobeta turnu severin judetul mehedinti sunt in clasa a 7-a imi place sa ma joc jocuri video dar in mod special fivem iar in timpul liber fotbal cu prieteni mei.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa ajut oamenii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):ma joc de 3-4 ani
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da cunosc regulile
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Butelie
2.Prenumele (Personaj):Ilie
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):27071
4.Vechimea în Oraș (Personaj):34 luni
5.Scolarizare (Personaj):buna am fost la liceul militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):nu am , am crescut de la parinti pana acum
7.Job Curent (Personaj):nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Ilie Butelie am varsta de 23 de ani , tatal meu a morit cand aveam 12 ani el fiind politist am vrut sa ii calc pe urme el a morit din vina unor mafioti iar eu vreau sa ii prind si sa imi razbun tatal de aceea vreau sa intru in politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt calm si pot ajuta pe oricine
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu stiu cu cine am de aface
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: pot sa va ajut cu foarte multe chestii ca si cum : abilitatiile mele de condus , de tras (am invatat la liceul militar), de fugit (nu prea obosesc), de urmarit si sunt foarte calm si civilizat