Member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Poreclaavid Ionut
2.ID In-Game:362
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 fara 2 luni
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):520
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc David am 15 ani fara 2 luni si imi place fotbalul si iesitul cu prieteni.si cam acum 1 an am descoperit fivem ul si pe parcurs serverul haos romania de care m am atasat foarte mult si de atunci ma joc pe serverul asta cu o maxima placere si sunt foarte incantat de sv
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:deoarece am auzit ca este foarte multa activitate si actiune
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:9.80
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj)Ionut
2.Prenumele (Personaj)avid
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):362
4.Vechimea în Oraș (Personaj):520 luni (1 an)
5.Scolarizare (Personaj): am terminat academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetrist
7.Job Curent (Personaj):civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc David am 24 de ani si cand eram mic tata a fost politist si venea seara acasa si imi punea zambetul pe buze cu povestile lui cu colegi sai din politie chiar daca eram saraci si locuiam intr o casa din sandy,iar acum 2 ani din pacate s a stins din viata iar pe vremea aia eu eram taximetrist si am decis sa calc pe urmele lui si sa fiu politist la fel ca tata!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt destept cu capul pe umeri si politicos
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu cred ca e nici o diferenta
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:destept,politicos,respectuos,atent cu cei din jurul meu,educat
1.Numele sau Poreclaavid Ionut
2.ID In-Game:362
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 fara 2 luni
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):520
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc David am 15 ani fara 2 luni si imi place fotbalul si iesitul cu prieteni.si cam acum 1 an am descoperit fivem ul si pe parcurs serverul haos romania de care m am atasat foarte mult si de atunci ma joc pe serverul asta cu o maxima placere si sunt foarte incantat de sv
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:deoarece am auzit ca este foarte multa activitate si actiune
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:9.80
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj)Ionut
2.Prenumele (Personaj)avid
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):362
4.Vechimea în Oraș (Personaj):520 luni (1 an)
5.Scolarizare (Personaj): am terminat academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetrist
7.Job Curent (Personaj):civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc David am 24 de ani si cand eram mic tata a fost politist si venea seara acasa si imi punea zambetul pe buze cu povestile lui cu colegi sai din politie chiar daca eram saraci si locuiam intr o casa din sandy,iar acum 2 ani din pacate s a stins din viata iar pe vremea aia eu eram taximetrist si am decis sa calc pe urmele lui si sa fiu politist la fel ca tata!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt destept cu capul pe umeri si politicos
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu cred ca e nici o diferenta
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:destept,politicos,respectuos,atent cu cei din jurul meu,educat
Ultima editare: 28 Noi 2023