New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Lupascu
2.ID In-Game: 18238
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50609
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):61
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Persoana sociabila , pasionata de gaming mai ales de fiveM incerc sa ma dedic cat mai mult serverului, mereu mi-am dorit sa lucrez in Politie sau DIICOT din cauza familei mele, pasionat de sport,sunt o persoana calma si sociabila cu toata lumea
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: o simpla pasiune inca de cand eram copil, doresc sa ajut in combaterea criminalitatii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay: sunt pe acest sv de dinainte de furtuna dar am avut o perioada complicata si am fost nevoit sa renunt o perioada de 5 luni
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Inteleg faptul ca nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Sins
2.Prenumele (Personaj):Jhonny
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):18238
4.Vechimea în Oraș (Personaj):60 luni
5.Scolarizare (Personaj):am terminat 12 clase,bacul luat cu media 9.02.
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic,Taximetrist,DIICOT, Politia vamala(inainte de furtuna)
7.Job Curent (Personaj):Taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):barbat incalt aproximativ 2 metri,foarte sociabil, am un frate vitreg de aceeasi varsta cu mine , am o relatie buna cu toata lumea din oras. Pasionat de masini si de airsoft.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieeoarece mereu am dorit sa fiu parte din Politia Romana si mereu am admirat politstii care isi faceau datoria responsabil.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: maturitate,dedicatie,experienta.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
-respect deosebit fata de cetateni si colegi;
-devotament deosebit la locul de munca;
-putere de munca si foarte multa rabdare;
-sunt capabil sa iau decizii extrem de importante in momente critice;
-experienta pe acest oras.
1.Numele sau Porecla: Lupascu
2.ID In-Game: 18238
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50609
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):61
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Persoana sociabila , pasionata de gaming mai ales de fiveM incerc sa ma dedic cat mai mult serverului, mereu mi-am dorit sa lucrez in Politie sau DIICOT din cauza familei mele, pasionat de sport,sunt o persoana calma si sociabila cu toata lumea
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: o simpla pasiune inca de cand eram copil, doresc sa ajut in combaterea criminalitatii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay: sunt pe acest sv de dinainte de furtuna dar am avut o perioada complicata si am fost nevoit sa renunt o perioada de 5 luni
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Inteleg faptul ca nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Sins
2.Prenumele (Personaj):Jhonny
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):18238
4.Vechimea în Oraș (Personaj):60 luni
5.Scolarizare (Personaj):am terminat 12 clase,bacul luat cu media 9.02.
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic,Taximetrist,DIICOT, Politia vamala(inainte de furtuna)
7.Job Curent (Personaj):Taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):barbat incalt aproximativ 2 metri,foarte sociabil, am un frate vitreg de aceeasi varsta cu mine , am o relatie buna cu toata lumea din oras. Pasionat de masini si de airsoft.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieeoarece mereu am dorit sa fiu parte din Politia Romana si mereu am admirat politstii care isi faceau datoria responsabil.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: maturitate,dedicatie,experienta.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
-respect deosebit fata de cetateni si colegi;
-devotament deosebit la locul de munca;
-putere de munca si foarte multa rabdare;
-sunt capabil sa iau decizii extrem de importante in momente critice;
-experienta pe acest oras.