Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Razvan si (porecla)Givi
2.ID In-Game:25677
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un om calm,respectuos cu lumea si mereu ascult orice sfat.Sunt binevoitor sa invat lucruri noi
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place foarte mult aceasta meserie si imi place sa vad ordine si disciplina
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):800de ore pe toate serverele pe care m-am jucat de-a lungul timpului
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sunt convins ca daca nu voi asculta de gradele superioare voi fi sanctionat.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Valoare
2.Prenumele (Personaj):Armani
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):25677
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 de luni
5.Scolarizare (Personaj):armata si facultatea de litere
6.Joburi Anterioare (Personaj):mecanic,pescar,sofer de uber
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat calm.Imi place aceasta meserie deoarece cred ca aptitudinile mele sunt potrivite pentru a face o treaban buna,astfel pot ajuta orasul si cetatenii.Sunt respectuos si mereu ascult opiniile tuturor,gandind de doua ori pana sa iau o decizie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:imi place foarte mult meseria aceasta,si vereau sa protejez fiecare cetatean al acestui oras
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Consider ca,fiecare om este egal in propriul lui sens de a fi.Nu ma consifer mai bun decat altii,pentru ca fiecare om greseste.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:atent la detalii,respectuos,rabdator,calm si modest

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza IC un tester pentru a sustine testele de Academie.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus