Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Fabian
2.ID In-Game: 21747
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15

4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50312
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 54
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Snt un baiat de 15 ani care merge la scoala canta la trompeta se joaca fivem si invata regulamentul pentru academia de politie !
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea de a ma alatura departamentului de politie a fost motivatia si entuziasmul de a si politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 - 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Fabulino
2.Prenumele (Personaj): Camatarul
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 21747
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 54 (luni)
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie paleto
6.Joburi Anterioare (Personaj): medic . taxi . pescar avansat . badigard BGS
7.Job Curent (Personaj): Badigard BGS pentru sectia de politie din paleto .
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Eu sunt un simplu barbat care a avut o copilarie grea , am ramas fara tata te la varsta de 3 ani si de atunci a trebuit sa devin barbat in casa , sa am grija de cei 6 frati ai mei si de animalele din curte ! pasiunea mea de a deveni politist a inceput de la 6 ani cand am inceput sa citesc si sa ma uit la filme cu politisti sau de actiune .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Motivul pentru care cred ca sunt potrivit in politie a fost perseverenta si curajul de a nu face de ras acest departament .
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt o fire mai calma si stiu sa ma scot , nu duar eu si colegi mei din cele mai oribile si imposibile ipostaze !
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: creativitatea ,perseveranta, intuitia , stiinta ,si curajul de a aduce cati mai multi tineri dintro ipostaza rea ( cum ar fi joburi ilegale sau droguri sau fapte ilegale ) intro situatie buna !

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Acceptat. Aveti obligatia de a va prezenta la sectia Nr. 1 Paleto Bay pentru sustinerea testelor de intrare in departament in intervalul orar (16:00 - 22-00)

În cazul în care nu găsiți pe nimeni, aștept un mesaj pe Discord.

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus