- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Matteo
2.ID In-Game: 16780
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50811
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 55
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt din Focsani, practit kickboxing de aproape 2 ani de zile, imi place sa ma joc fivem, sa ies afara cu prietenii si sa ma antrenez.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fiu intr o factiune legala in care sa fie actiune si imi place sa fac ordine in oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: 2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Interlopu
2.Prenumele (Personaj): Matteo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 16780
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 55 luni
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie focsani
6.Joburi Anterioare (Personaj): taximetrist, sofer de autobuz, postas
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un om modest crescut la tara nitr un sat uitat de lume, cand eram mic imi placea foarte mult actiunea si eram foarte bucuros cand vedeam vreun politist. cand eram mic nu aveam foarte multi bani si am inca 10 frati asa ca de cele mai multe ori eram nemancat fiind cel mai mic dim familie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt mnai capabili ca multi altii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: stiu sa rezolv probleme si situ sa ies dintr o situatie foarte grava
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: ambitie, perseverenta, intuitia, creativitatea, entuziasmul
1.Numele sau Porecla: Matteo
2.ID In-Game: 16780
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50811
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 55
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt din Focsani, practit kickboxing de aproape 2 ani de zile, imi place sa ma joc fivem, sa ies afara cu prietenii si sa ma antrenez.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fiu intr o factiune legala in care sa fie actiune si imi place sa fac ordine in oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: 2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Interlopu
2.Prenumele (Personaj): Matteo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 16780
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 55 luni
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie focsani
6.Joburi Anterioare (Personaj): taximetrist, sofer de autobuz, postas
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un om modest crescut la tara nitr un sat uitat de lume, cand eram mic imi placea foarte mult actiunea si eram foarte bucuros cand vedeam vreun politist. cand eram mic nu aveam foarte multi bani si am inca 10 frati asa ca de cele mai multe ori eram nemancat fiind cel mai mic dim familie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt mnai capabili ca multi altii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: stiu sa rezolv probleme si situ sa ies dintr o situatie foarte grava
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: ambitie, perseverenta, intuitia, creativitatea, entuziasmul