Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Catalin
2.ID In-Game: 1443
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):508004
5.Orele Jucate pe Server: 10
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Catalin sunt din Bucuresti imi place sa joc Fivem , Red Dead Redemption 2, Dying light 2 , Dying light si multe alte jocuri as vrea sa intru inapoi in Politie. Am 15 ani si sunt foarte calm si stiu sa ascult de gradele mai mari.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea principala este ca pot sa fac orasul un loc mai siigur
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: Multa
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Costelin
2.Prenumele (Personaj):Catalin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1443
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 zile (din cauza wipeului dar 2 ani daca vorbim de wipeul trecut)
5.Scolarizare (Personaj): Harvard
6.Joburi Anterioare (Personaj): -
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Catalin , vin dintr un oras mai mic si foarte periculos , din acest motiv am avut niste intaplari care nu as vrea ca si altii sa abia avand in vedere ca am trait niste clipe foarte urate si nu as vrea ca nimeni altcineva sa pateasca la fel . Din aceste motive am decis sa intru in Politie pentru a face orasul mai siigur
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Stiu sa conduc foarte bine , sunt calm si pot urma niste directii de la superiori
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Stiu sa conduc foarte bine sunt calm si matur si pot sa ascult de gradele mai mari
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Calm , Perserverent , Bun sofer , Bun cu pistolu , Ascultator

Member
Bună ziua țin să vă informez că CV-ul dvs a fost respins

Semnat Agent sef CIoata

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus