New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: David Si porecla Albastrel
2.ID In-Game:495
3.Vârsta (Minim 15 ani):fac 14 in 2 luni dar poate primesc o sansa
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):60.4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut,Ma numesc David fac box de performanta porecla mea este Albastrel,imi place sa ma joc fivem cu prieteni,sunt o persoana respectoasa,calma,ambitioasa imi place sa comunic cu oameni si sa ies pe afara
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place sa fiu Politist + ca am mai fost acum 2 ani pe sv asta grad foarte mare
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da,Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Rozeta
2.Prenumele (Personaj):Albastrel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):495
4.Vechimea în Oraș (Personaj):60 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Sportiv Paleto Bay Si Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Taximetrist
7.Job Curent (Personaj): nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Rozeta Albastrel,am varsta 18 ani, sunt pasionat de Politie,Sias,Dicot, sunt o persoana intelegatoare imi place sa ajut lumea,sunt respectos,calm si ambitios, de mic copil mi am dorit sa fac parte din politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am experienta + sunt destul de capabil
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Experienta
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:cele 5 calitati ale mele sunt:
1.Capabil
2.Ambitios
3.Respectos
4.Calm
5.Experienta
1.Numele sau Porecla: David Si porecla Albastrel
2.ID In-Game:495
3.Vârsta (Minim 15 ani):fac 14 in 2 luni dar poate primesc o sansa
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):60.4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut,Ma numesc David fac box de performanta porecla mea este Albastrel,imi place sa ma joc fivem cu prieteni,sunt o persoana respectoasa,calma,ambitioasa imi place sa comunic cu oameni si sa ies pe afara
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place sa fiu Politist + ca am mai fost acum 2 ani pe sv asta grad foarte mare
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da,Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Rozeta
2.Prenumele (Personaj):Albastrel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):495
4.Vechimea în Oraș (Personaj):60 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Sportiv Paleto Bay Si Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Taximetrist
7.Job Curent (Personaj): nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Rozeta Albastrel,am varsta 18 ani, sunt pasionat de Politie,Sias,Dicot, sunt o persoana intelegatoare imi place sa ajut lumea,sunt respectos,calm si ambitios, de mic copil mi am dorit sa fac parte din politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am experienta + sunt destul de capabil
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Experienta
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:cele 5 calitati ale mele sunt:
1.Capabil
2.Ambitios
3.Respectos
4.Calm
5.Experienta
Ultima editare: