Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Isac/Mexi/Mexicanu
2.ID In-Game:482
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 dar sunt capabil adica stiu sa fac roleplay (sper sa imi dati o sansa)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
5.Orele Jucate pe Server:5 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Isac am varsta de 13 ani si imi place sa fac roleplay pe serverul meu preferat Haos si pe langa asta imi mai place sa ma joc fotball cu prietenii mei daca nu cu prieteni mei atunci singur :)
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: inainte de Wipe am fost in DIICOT si cred ca sunt capabil pentru a fi in politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):7 luni
9.Experiența în Roleplay: o gama foarte variata
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Spaidar
2.Prenumele (Personaj):Cristi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):482
4.Vechimea în Oraș (Personaj):5 luni dar inainte de furtuna 600+
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Sportiv Los Haos/Facultatea de Politie Paleto Bay
6.Joburi Anterioare (Personaj):pescar
7.Job Curent (Personaj):pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Cristi Spaidar si am varsta de 27 de ani eu de mic mi-am dorit sa ajung un politist foarte capabil si deloc corupt. Sper sa imi acceptati sv. O zi buna
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt destul de capabil si de asta am aplicat la liceul si o facultate pt politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nicuna
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Capabil,Serios,Vigilent,Ascultator,Binevoitor

Member
Buna ziua țin să vă informez că CV-ul dvs a fost respins

Semnat comisar șef
Sandala hank

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus