Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Vio
2.ID In-Game:17003
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50708
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):32 dar promit ca o sa fiu activ
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut numele meu este viorel,am 16 ani,locuiesc in craiova.Imi place sa imi petrec timpul pe pc cat si plimbandu ma cu motoru,sunt o persoana destul de serioasa,uneori vorbesc cam mult,imi place sa cunosc persoane noi cu care pot face un roleplay de calitate
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am mai fost in politie si imi place roleplay ul de plitist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp) este 2 ani
9.Experiența în Roleplay:ca mai sus
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):varzaru
2.Prenumele (Personaj):viorel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):17003
4.Vechimea în Oraș (Personaj):32 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):mecanic,taximetrist,sofer pe autobuz,etc
7.Job Curent (Personaj):Taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc varzaru viorel am varsta de 19 ani,am 1,82 inaltime si 77kg,tocmai ce am terminat academia de politie,sunt o fire calma si foarte rabdatoare,pot mentine intotdeauna un comportament etic si profesional,imi place sa ofer ajutor acolo unde este nevoie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Consider ca sunt potrivit pentru ca ma dedic catre lege si ordine,am simtul dreptatii si dorinta de a proteja cetatenii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: din punctul meu de vedere ma pot diferentia prin rabdarea si calmitatea pe care o am cat si prin aptitudinile pe care le am
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Conduc bine,trag destul de binisor,stiu sa gestionez situatiile critice,ma pot infiltra foarte usor sub acoperire,pot lucra in echipa

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Acceptat. Aveti obligatia de a va prezenta la sectia Nr. 1 Paleto Bay pentru sustinerea testelor de intrare in departament in intervalul orar (16:00 - 22-00)

În cazul în care nu găsiți pe nimeni, aștept un mesaj pe Discord.

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus