Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Blitz
2.ID In-Game:16280
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 dar matur
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):174
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Blitz imi place sa imi petrec timpul alaturi de prieteni si familie sunt pasionat de Fivem si fotbal. In timpul liber de obicei imi petrec timpul alaturi de cei dragi si ma joc Fivem sau fotbal.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa invat mai multe despre aceasta factiune, legi si multe altele
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):10-11 luni
9.Experiența în Roleplay:11 luni
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)da

Informații IC:
1.Numele (Personaj)palarie
2.Prenumele (Personaj):Blitz
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):16280
4.Vechimea în Oraș (Personaj):6-7 luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd, Taxi
7.Job Curent (Personaj):Amazon Delivery
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):La varsta de 5 ani parintii mei au fost nevoiti sa se mute intr un oras micut numit Paleto pentru o viata mai frumoasa.Acolo am vazut un eveniment organizat de Politia Romana unde isi prezentau echipamentul, ne aratau cum merg in operatii speciale si multe altele.Imediat m am indragostit de acest domeniu.La varsta de 16 ani imi imbogatisem cunostintele in domeniul Politiei Romane si le am promis parintilor ca voi deveni un Chestor renumit.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt capabil, pot face alegeri in situatii grele, ascult de cei superiori dar si de cei inferiori, am experienta in acest domeniu
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Eu cred ca cu totii suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?pot trage bine, pot conduce bine, stiu sa pilotez, pot comunica cu colegii mei si voi ajuta mereu lumea

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Acceptat. Aveti obligatia de a va prezenta la sectia Nr. 1 Paleto Bay pentru sustinerea testelor de intrare in departament in intervalul orar (16:00 - 20-00)

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus