Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member

1.Numele sau Porecla:sensez1noo
2.ID In-Game:10858
3.Vârsta (Minim 15 ani):fac 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):-
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):52
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut eu de mic mam jucat pe serverul haosromania si ma avut peste 1000 de ore cam cat de disperat eram eu =) iar atunci aveam 9 ani si acum fac 14 si de mic imi placea politia si astazi am ajuns un academician
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:motivatia mea este ca tot vad politisti si ii respect nu miau placut mafiioti
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4245 de ore
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):sensz1noo
2.Prenumele (Personaj):croata
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):10858
4.Vechimea în Oraș (Personaj):52 luni
5.Scolarizare (Personaj):departamentul mai
6.Joburi Anterioare (Personaj):civil
7.Job Curent (Personaj):civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): eu de mic am avut probleme cu mafiioti mama si tata erau ingropati in datorii cu camatari iar acum ei din pacate nu mai exista cand mi-am indeplinit visul
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt capabil si ascult de gradele superioare
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu am diferente toti suntem la fel tot oameni suntem
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:condus,tras,coordonare,si respect,cam atat

Ultima editare: 28 Noi 2023​
Like
Raportează

Member
1.Numele sau Porecla:sensez1noo
2.ID In-Game:10858
3.Vârsta (Minim 15 ani):fac 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):-
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):52
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut eu de mic mam jucat pe serverul haosromania si ma avut peste 1000 de ore cam cat de disperat eram eu =) iar atunci aveam 9 ani si acum fac 14 si de mic imi placea politia si astazi am ajuns un academician
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:motivatia mea este ca tot vad politisti si ii respect nu miau placut mafiioti
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4245 de ore
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):sensz1noo
2.Prenumele (Personaj):croata
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):10858
4.Vechimea în Oraș (Personaj):52 luni
5.Scolarizare (Personaj):departamentul mai
6.Joburi Anterioare (Personaj):civil
7.Job Curent (Personaj):civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): eu de mic am avut probleme cu mafiioti mama si tata erau ingropati in datorii cu camatari iar acum ei din pacate nu mai exista cand mi-am indeplinit visul
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt capabil si ascult de gradele superioare
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu am diferente toti suntem la fel tot oameni suntem
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:condus,tras,coordonare,si respect,cam atat

Ultima editare: 28 Noi 2023​
Like
Raportează
cerere respinsa .... nu ai varsta necesara T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus