Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Razvan
2.ID In-Game: 610
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50806
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 152
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): salut , ma numesc Razvan am 15 ani , imi place sa ma joc pe calculator si sa ies cu prietenii afara sa ma joc baschet , practic baschet de 3 ani si imi doresc tare tare tare tare de tot sa intru in POLITIA ROMANA punct
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am cativa prieteni in departament si vreau sa imi gasesc un job stabil
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1130 ore
9.Experiența în Roleplay: am o experienta in roleplay de invidiat
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Cernat
2.Prenumele (Personaj): Razvan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):610
4.Vechimea în Oraș (Personaj): am o vechime in oras de aprox 3 ani
5.Scolarizare (Personaj): Liceu Terminat si atat
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):eu sunt Razvan fiul celui mai bogat om din Repuplica Moldova , Anatol Stati . De mic am fost tinut in puf si nu prea am avut libertate sa ma exprim si sa fac ce imi doresc acum la 20 de ani m-am gandit sa plec de acasa si sa ma mut in Romania pentru a-mi incepe o viata pe cont proriu si fara sa fiu obligat sa fac lucruri care nu imi plac . intr-o seara mi-am facut bagajul si am luat 10000 de euro ca sa plec din tara . In Romania mi-am inceput viata noua , mi-am luat un golf si mi-am gasit o femeie pe care o iubesc . Tatal meu nu si-a batut capul prea mult deoarece este mai focusat pe bani decat de mine . acum la 23 de ani astept un copil i am o viata fericita in Romania .

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt nascut pentru aceasta meserie si pentru protejarea cetatenilor orasului Haos
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Inafara ca sunt frumos altceva special nu cred , toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Sunt un sofer priceput , ma descurc in situatii critice , sunt destept , stiu sa vorbesc politicos cu cei din jurul meu si nu ma enervez repede

Member
Acceptat! Contacteaza un tester la sectia din Paleto, Luni - Sambata, orele 16 - 20. Multumesc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus