- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Culi
2.ID In-Game:1503
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5061026
5.Orele Jucate pe Server:4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat de 17 ani pasionat de fivem,sporturi de contact,si football,tot odata imi place sa mi petrec timpu pe la sala,si cu prietenii pe la o bere).
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieeoarece asta imi doresc de la inceput.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:2 ani jumate
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Culi
2.Prenumele (Personaj):Cash
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1503
4.Vechimea în Oraș (Personaj):4
5.Scolarizare (Personaj):Facultatea de drept,Academia de politie,si materul
6.Joburi Anterioare (Personaj):N am avut alt job in acest oras
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)e cand eram mic mie mi a placut conceptul de a fi politist,dar tot odata familia mea era parte a unei organizatii,iar de la 15 ani mama ma dat la orfelinat,am iesit la 18 ani si de atunci am facut tot posibilu sa ajung politist,iar scopul meu in viata e sa le arat lor ce au pierdut,deoarece stiu sigur ca destinul ne va aduce din nou impreuna.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieeoarece ma implic foarte mult in ceea ce fac.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem diferiti in stilu nostru,dar implicarea mea,si atentia pe care o am,poate va face o diferenta
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Respectos,atent la detalii,sever,rapid,agil.
1.Numele sau Porecla:Culi
2.ID In-Game:1503
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5061026
5.Orele Jucate pe Server:4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat de 17 ani pasionat de fivem,sporturi de contact,si football,tot odata imi place sa mi petrec timpu pe la sala,si cu prietenii pe la o bere).
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieeoarece asta imi doresc de la inceput.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:2 ani jumate
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Culi
2.Prenumele (Personaj):Cash
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1503
4.Vechimea în Oraș (Personaj):4
5.Scolarizare (Personaj):Facultatea de drept,Academia de politie,si materul
6.Joburi Anterioare (Personaj):N am avut alt job in acest oras
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)e cand eram mic mie mi a placut conceptul de a fi politist,dar tot odata familia mea era parte a unei organizatii,iar de la 15 ani mama ma dat la orfelinat,am iesit la 18 ani si de atunci am facut tot posibilu sa ajung politist,iar scopul meu in viata e sa le arat lor ce au pierdut,deoarece stiu sigur ca destinul ne va aduce din nou impreuna.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițieeoarece ma implic foarte mult in ceea ce fac.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem diferiti in stilu nostru,dar implicarea mea,si atentia pe care o am,poate va face o diferenta
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Respectos,atent la detalii,sever,rapid,agil.