Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

1.Numele sau Porecla:David
2.ID In-Game:362
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):380
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat de 14 ani,sunt clasa a 7 a si acum 1 an am prins pasiune de fivem si de serverul haos si de atunci ma joc pe haos cu prieteni.imi place si fotbalul in timpul liber
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi doresc sa intru in aceasta factiune deaorece consider ca o pot ajuta alaturi de colegi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:Ma descurc foarte bine la roleplay 9.8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):David
2.Prenumele (Personaj):Ionut
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):362
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an
5.Scolarizare (Personaj):Am terminat academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi,mecanic
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):cand eram mic tata a fost politist si seara imi povestea mereu actiunile lui cu politia,eram foarte surpins de oameni care mii ziceau tata ca i a bagat la inchisoare.Iar acum 1 an din pacate a decedat si am vrut sa fiu tare si sa ii duc traditia mai departe,am 24 de ani si sunt pregatit sa fiu un politist foarte bun
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Consider ca sunt potrivit pentru politie deoarece imi place acest job foarte mult,ma pot straduii pana la ultimele mele puterii
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Consider ca sunt mai silitor fata de ceilalti si depun mai multa munca pentru a ajunge unde imi doresc
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției:destept,muncitor,respectuos cu lumea,ajut lumea,capabil,iubitor

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Acceptat. Aveti obligatia de a va prezenta la sectia Nr. 1 Paleto Bay pentru sustinerea testelor de intrare in departament in intervalul orar (16:00 - 20:00)

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus